Erik Videgård: "Därför borde vi äta mer lamm"
,14 min
Just nu är det högsäsong för höstlamm och detta har vår kock Erik Videgård tagit fasta på och både tillagar en rätt som får Jenny att jubla av smaksensationerna, samt håller en kort lammskola. Recepten hittar du på Köket.se och det som tillagas är: Lammlägg med ancho-chiliglaze, Lammkebab
Shakshuka, vegetarisk, nordafrikansk tomatragu och Mynta, granatäpple och bastmatisallad.
1 år sedan
Erik Videgård: "Därför borde vi äta mer lamm"
,14 min
Just nu är det högsäsong för höstlamm och detta har vår kock Erik Videgård tagit fasta på och både tillagar en rätt som får Jenny att jubla av smaksensationerna, samt håller en kort lammskola. Recepten hittar du på Köket.se och det som tillagas är: Lammlägg med ancho-chiliglaze, Lammkebab
Shakshuka, vegetarisk, nordafrikansk tomatragu och Mynta, granatäpple och bastmatisallad.
1 år sedan