tv4play logo

Lär dig grava i alla dess former: Klassisk, ryggbiff och röding

, 14 min
I dag lärde kocken Håkan Thörnström ut hur du gravar kött i olika former. Det bjöds på klassisk gravlax med senap- och dillsås, limegravad röding med ingefära- och sesamemulsion samt whiskeygravad ryggbiff med bakad äggula, syltad lök och pepparrot. Sanna Lindberg, sommelier, tipsade om dryck till maten. Recepten hittar du på köket.se.
Till Nyhetsmorgon

Lär dig grava i alla dess former: Klassisk, ryggbiff och röding

, 14 min
I dag lärde kocken Håkan Thörnström ut hur du gravar kött i olika former. Det bjöds på klassisk gravlax med senap- och dillsås, limegravad röding med ingefära- och sesamemulsion samt whiskeygravad ryggbiff med bakad äggula, syltad lök och pepparrot. Sanna Lindberg, sommelier, tipsade om dryck till maten. Recepten hittar du på köket.se.
Till Nyhetsmorgon