tv4play logo

Tropézienne – bakverk från Saint-Tropez: ”En upplevelse för sinnet”

, 14 min
Franska varianter på semlor, enligt Anders Pihlblad, Bagaren Alexander Pelli vet bättre och kallar dem vad de heter Tropézienne. Supergott är det oavsett namn och lätt att baka, enligt Pelli. Det är på briochebröd och där finns bland annat chokladkräm, rostade hasselnötter, pistage och vaniljkräm inblandat. Det bara måste provas! Enligt travets programprofil Per Skoglund en upplevelse för sinnet. Recepten hittar du på Köket.se

Tropézienne – bakverk från Saint-Tropez: ”En upplevelse för sinnet”

, 14 min
Franska varianter på semlor, enligt Anders Pihlblad, Bagaren Alexander Pelli vet bättre och kallar dem vad de heter Tropézienne. Supergott är det oavsett namn och lätt att baka, enligt Pelli. Det är på briochebröd och där finns bland annat chokladkräm, rostade hasselnötter, pistage och vaniljkräm inblandat. Det bara måste provas! Enligt travets programprofil Per Skoglund en upplevelse för sinnet. Recepten hittar du på Köket.se