tv4play logo

Onda andars hus del 10, säsong 9

Säsong 9 - 10 avsnitt

Onda andars hus del 1

Säsongsstart. En kvinna blev trakasserad i hela sin barndom av en gammal, elak dam som verkar ha återvänt som ett spöke. Den onda anden förföljer nu både kvinnan och hennes familj.

Onda andars hus del 2

En familj utsätter sig själva för en stor fara när de tar upp kampen mot en ond ande som gör allt i sin makt för att sabotera ett ungt pars förhållande.

Onda andars hus del 3

Det är 1950-tal och 16-åriga Carl är övertygad om att det spökar i familjehemmet på Rhode Island. Tillsammans med sina två syskon Keith och Cynthia börjar han leka med en ouijabräda och bjuder omedvetet både goda och onda andar in.

Onda andars hus del 4

En kvinna och hennes två döttrar flyttar till ett nedgånget hus i Long Island efter att hennes man dött. Under renoveringen upptäcker de att byggnaden har ett mörkt förflutet och en ande ger sig snart till känna.

Onda andars hus del 5

En kvinna och hennes två döttrar besöker en plantage som är hemsökt. Efter det blir de själva förföljda av en ond ande, något som kvinnan förknippar med händelser i sitt förflutna.

Onda andars hus del 6

När en flicka börjar höra en inre röst och i allmänhet beter sig konstigt måste hennes föräldrar leta efter roten till det onda.

Onda andars hus del 8

När en ond ande uppenbarar sig för en man blir han påmind om paranormala fenomen som ägde rum när han var barn. Snart upptäcker han att det verkar vila en mystisk förbannelse över hans släkt.

Onda andars hus del 9

När en kvinna inreder sitt hem med rituella masker från Haiti verkar några voodoo-andar ha följt med. De börjar snart spöka och skapa kaos i huset.

Spelas nu

Onda andars hus del 10

Säsongsavslutning. En tonåring förföljs av onda andar men innan hon kan söka hjälp måste hon försöka övertyga sina föräldrar om att andarna existerar.

Onda andars hus del 7

När en kvinna återvänder hem efter en utlandsresa blir det början på en rad paranormala fenomen i hemmet. Det går så långt att familjen är redo att fly fältet men de bestämmer sig för att kontakta en klärvoajant som en sista utväg.

Säsong 8 - 16 avsnitt