tv4play logo

Oops det blev trillingar del 11, säsong 1

Säsong 1 - 15 avsnitt

Oops det blev trillingar del 1

16 oktober 2018 · 18m 3s

Programstart. Alex och Maria veckohandlar med sina trillingar och får oönskad uppmärksamhet i mataffären. Vergin och Milad tampas med många olika viljor under en fika och Pernilla och John går på ett ultraljud, som blir ett känslosamt ögonblick.

Oops det blev trillingar del 2

17 oktober 2018 · 14m 31s

Vergin och Milads trillingar får feberkramp och Alex och Maria åker på en utvecklingskontroll med sina trillingar. Samtidigt blir det knepigt för gravida Pernilla att handla bebiskläder och Sofia och Johan berättar om sin önskan att få barn.

Oops det blev trillingar del 3

18 oktober 2018 · 15m 35s

Karin och Mikael åker på en familjeresa och Alex försöker hålla barnen tysta när Maria sover. Milad packar inför en resa och Vergin lämnas snart ensam med barnen. Sofia och Johan berättar om hur de kämpat för att bli den familj som de är idag.

Oops det blev trillingar del 4

23 oktober 2018 · 16m 20s

John och Pernilla berättar om hur livet förändras. Sofia och Johan löser vardagsproblem med ärvda saker, och Alex och Maria visar knep som får barnen att somna. Vergin tar även med trillingarna till frisören, men får motstånd av Milad och sin bror.

Oops det blev trillingar del 5

24 oktober 2018 · 15m 35s

Sofia visar upp alla kläder som krävs när man har trillingar. Vergin och Milad berättar om något livsviktigt och Pernilla och barnen fixar till i barnrummet. När storasyster skaffar sig ett ovanligt husdjur, känner Alex och Maria sig otillräckliga.

Oops det blev trillingar del 6

25 oktober 2018 · 16m 0s

Många små fötter mäts när Johan och Sofia köper trillingarnas första skor. Samtidigt tar Karin med sig flickorna på en tv-inspelning, där de får träffa sin idol. Och John och Pernilla måste skaffa en ny bil, men hos bilhandlaren får de en chock.

Oops det blev trillingar del 7

30 oktober 2018 · 15m 48s

Karin och Mikaels trillingar fyller tio och det blir dags att tänka på presenter. Alex och Maria tar med alla sina barn till brädgården, John köper Bajen-prylar till de kommande bebisarna, och Vergin och Milads barn vaknar på natten och gör hyss.

Oops det blev trillingar del 8

31 oktober 2018 · 15m 59s

När Johan och Sofia tar med trillingarna för att hälsa på släkten i Mora, får Johan sig en överraskning. Alex försöker bygga ihop en gungställning till barnen, och Milad och Vergin får skämmas när trillingarna beställer glass.

Oops det blev trillingar del 9

1 november 2018 · 15m 50s

Alex och Maria berättar om en dramatisk graviditet som trillingarna kanske inte skulle överlevt. Karin och Mikael försöker få ihop livspusslet när flickorna väljer olika fritidsintressen, och Sofias trillingar röjer runt på vaccinationscentralen.

Oops det blev trillingar del 10

6 november 2018 · 14m 31s

En lugn familjestund i trädgården blir en utmaning när Maria och Alex trillingar kryper lösa. Samtidigt tar Karin och Mikael med familjen på picknick och tävlar i att kasta macka. Och Pernilla beställer hem allt som trillingbebisar kan behöva.

Spelas nu

Oops det blev trillingar del 11

7 november 2018 · 16m 18s

Johan och Sofia frångår rutinerna när trillingarna ska badas, och Milad och Vergin gör familjen redo för fotografering. Samtidigt fixar John och Pernilla i barnrummet och funderar på om man verkligen kan förbereda sig på att bli trillingförälder?

Oops det blev trillingar del 12

8 november 2018 · 16m 51s

Karin har tjejkväll med barnen, men hur ger man alla tjejer lika mycket uppmärksamhet? Alex och Maria berättar om en hjälte som kom in i familjen, och Johan lämnas ensam med sina trillingar. Dessutom överraskas Pernilla av sina vänner.

Oops det blev trillingar del 13

13 november 2018 · 13m 57s

Alex och Maria förbereder inför trillingarnas ett-årskalas och berättar om familjens ekonomi. Vergin och Milad ordnar barnvakt för att njuta av egen tid tillsammans, och Pernilla får ett chockerade samtal, som ställer till det med förlossningen.

Oops det blev trillingar del 14

14 november 2018 · 15m 57s

Milad och Vergin berättar om sina stora familjer och hur mycket de betyder för dem. Karin tar med barnen och deras kompisar på en skojig dag till Gröna Lund. Och John och Pernilla packar ihop för att åka till BB - nu är det äntligen dags.

Oops det blev trillingar del 15

15 november 2018 · 15m 44s

Säsongsavslutning. John och Pernillas nyfödda trillingar är här och de berättar hur allt har gått. Johan och Sofia bjuder in till en trillingträff, och Alex och Maria firar trillingarnas ett-årsdag med släkten. Samtidigt funderar de på framtiden.