tv4play logo

Päron i solen

Tretton singelföräldrar söker efter kärleken på soliga Gran Canaria. Tillsammans på resan är dock deras barn som med skräckblandad förtjusning försöker hjälpa till med dejtandet.

Säsong 1 - 10 avsnitt

Päron i solen del 1

28 januari 2016 · 44m 0s

Singelföräldrarna och deras barn anländer till Gran Canaria. Under kvällen presenterar sig alla familjerna för varandra och de får lära sig mer om aktivitetstavlan. Nästa dag åker några deltagare på en ubåtstur samtidigt som det är dags för den första dejten.

Päron i solen del 2

4 februari 2016 · 44m 10s

Några av föräldrarna ger sig ut på en kameltur medan de andra spelar spökboll i Bahia Feliz. En minigolftävling ger tillfälle till flört och ett par föräldrar badar bubbelpool. En av papporna visar sig vara populär när flera kvinnor vill gå på dejt med honom.

Päron i solen del 3

11 februari 2016 · 44m 4s

Kärleksjakten fortsätter för singelföräldrarna och känslorna spirar. Det blir en gruppdejt på ett aloe vera-plantage och två singlar beger sig upp i luften under sin dejt. Det är också dags för en efterlängtad träff på tu man hand för en av deltagarna. Ann bjuder in till hemmafest.

Päron i solen del 4

18 februari 2016 · 44m 12s

Några av familjerna besöker en vattenpark och föräldrarna blir som barn på nytt. Det blir sedan djuphavsfiske på tu man hand. Barnen blir utmanade av föräldrarna i en volleybollmatch, en familj tar en shoppingrunda i San Augustin och det blir en middagsdejt i Las Palmas.

Päron i solen del 5

25 februari 2016 · 44m 11s

Familjerna får reda på en överraskning som ändrar förutsättningarna. Det blir en yogaklass på gräsmattan medan några föräldrar utforskar Las Palmas under en segway-tur. Ett par föräldrar går på en dejt på stranden och sedan blir det utomhusbio. Resten av gänget avnjuter en trubadurafton.

Päron i solen del 6

3 mars 2016 · 44m 6s

En tonåring låter sitt dåliga humör går ut över hennes pappa under en shoppingrunda i Las Palmas. Några familjer åker på en snorkelutflykt samtidigt som en man dansar flamenco och får lära sig hur man blir en casanova. På kvällen blir det mingelkväll och dejt.

Päron i solen del 7

10 mars 2016 · 44m 7s

Ett skottkärrerace leder till ett pinsamt ögonblick. Maria tar med sin dotter på spa medan några föräldrar besöker ett cowboyland där de får prova på linedance och lassokast. Ett par familjer åker på en utflykt i bergen. Hela gänget samlas på kvällen för att sjunga karaoke.

Päron i solen del 8

17 mars 2016 · 44m 5s

En hemlig beundrare dyker upp och till barnens förfäran tävlas det i poolbomb. En av tonåringarna gör en tatuering till sin pappas ära och en annan retar gallfeber på sin mamma. Föräldrarna får en blöt överraskning av sina barn.

Päron i solen del 9

24 mars 2016 · 43m 53s

Det blir en bananbåtstur och ett par av kvinnorna spelar volleyboll i finkläder. En pappa vägrar att ge upp hoppet.

Päron i solen del 10

31 mars 2016 · 44m 2s

Familjerna försöker få ut så mycket som möjligt av den sista tiden på Gran Canaria. Det blir snorkling och en sista kraftmätning i en match bubbleball. Deltagarna sammanfattar sitt äventyr och tar farväl av varandra. Frågan är om de romantiska äventyren fortsätter hemma i Sverige.