tv4play logo

Pang i bygget

Hotellet Fawlty Towers drivs av den arrogante och lismande ägaren Basil och hans fru Sybil, som har en ovanligt vass tunga. Till sin hjälp har de servitören Manuel och den kapabla allt-i-allon Polly. Frågan är om det är gästerna som gör Basils liv till ett helvete eller tvärtom.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Pang i bygget del 6 - The Germans

29 november 2019 · 31m 12s

Säsongsavslutning. Basil får en hjärnskakning under en brandövning och lämnar sjukhuset mot läkarnas vilja. På hotellet väntar nämligen en grupp tyska turister, och Basil gör sitt bästa för att undvika att prata om andra världskriget.

Pang i bygget del 5 - Gourmet Night

29 november 2019 · 28m 33s

Det är gourmetkväll på hotellet och Basil är i sjunde himlen, tills han hittar kocken berusad på köksgolvet. Nu måste Basil anstränga sig för att få mat på gästernas bord innan han drabbas av ett nervöst sammanbrott.

Pang i bygget del 4 - The Hotel Inspectors

29 november 2019 · 28m 45s

En hotellinspektör är i stan och Basil blir paranoid. Han måste klura ut vilken av hans gäster som är inspektör. Några felgissningar gör att Basil är helt oförberedd när den riktiga inspektören dyker upp.

Pang i bygget del 3 - The Wedding Party

22 november 2019 · 33m 17s

Basil försöker hantera en flirtig fransyska samtidigt som han håller ett vakande öga på ett ungt par. Med sin unika förmåga att misstolka saker upplever Basil att hotellet förvandlats till en sexinstitution, och Manuel är inte till någon hjälp.

Pang i bygget del 2 - The Builders

22 november 2019 · 28m 11s

En ombyggnad av hotellet kräver duktiga hantverkare. Det är Sybil väl medveten om, men den snåle Basil anlitar på eget bevåg den billige O'Reilly och hans manskap. Dock ser det inte så tokigt ut när byggarna är klara.

Pang i bygget del 1 - A Touch of Class

22 november 2019 · 30m 17s

Seriestart. Lord Melbury checkar in på hotellet och Basil anstränger sig för att bli av med de vanliga simpla gästerna i hopp om att göra hotellet känt som ett finare hotell för överklassen. Vad Basil inte vet är att lorden är en bedragare.

Säsong 2 - 2 avsnitt