tv4play logo

Pantbanken i Beverly Hills

I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 8 avsnitt

Pantbanken i Beverly Hills del 19

En samlare av musikprylar vill sälja en jukebox från 1940-talet, men är den helt äkta? En klänning som kan ha använts av Marilyn Monroe i en av sina mest kända filmroller behöver kontrolleras, och den gyllene kvicken från Harry Potter kan bli Yossis.

Tillgängligt: 26 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 18

Hela världen känner nog igen Walt Disneys signatur, så hur ska Yossi och Aria avgöra om den gamla Pinocchioboken verkligen bär Disneys äkta autograf? En stamkund vill sälja en ceremoniell diamantprydd dolk, men priset ger Yossi en huggande smärta.

Tillgängligt: 26 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 17

Kändisen tillika hunden Gentleman Norman utmanar Yossi och Arias expertis när de ska ett smycket för den fyrbenta kunden. En tennisfanatiker suktas av ett speciellt racket. Yossi och Cory har chansen att köpa en otroligt sällsynt vintagebil.

Tillgängligt: 19 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 16

Yossi och Dominique försöker tillfredsställa en kräsen kund på jakt efter bling. Ett antikt vapen känns fortfarande som nytt, Yossi och Aria vill ha det. En science fiction-entusiast vill sälja ritningarna till rymdskeppet Starship Enterprise.

Tillgängligt: 19 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 15

Eddie Murphys handproteser från sin ikoniska roll Den galna professorn kan bli en del av pantbankens katalog. Teamet hoppas sälja en bronsskulptur av sångerskan Amy Winehouse. Ett par viktorianska örhängen kan förstöra Yossis middagsplaner.

Tillgängligt: 12 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 14

En spelare från basketlaget Harlem Globetrotters är intresserad av ett par sneakers som tillhört legenden Michael Jordan. Yossi och Cory tittar närmare på rekvisita från klassiska äventyrsfilmen Jakten på den försvunna skatten.

Tillgängligt: 12 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 13

Yossi och Cory får chansen att förvärva en artefakt av enorma proportioner; filmrekvisita från King Kong. Dominique försöker övertyga en man att köpa ett par örhängen som tillhört ingen annan än Wallis Simpson, skandalomsusade hertiginnan av Windsor.

Tillgängligt: 5 dagar till

Pantbanken i Beverly Hills del 12

Yossi och Dominique försöker sälja ett gigantiskt konstverk av den mystiske graffitikonstnären Banksy. En kund visar upp en diamantring som ska ha använts i filmen Titanic och det dyker även upp en pälskappa som tillhört Marilyn Monroe.

Tillgängligt: 5 dagar till

Vi tror du gillar