tv4play logo

Pantbanken i Beverly Hills

Amerikansk realityserie. I hjärtat av Beverly Hills ligger Yossi Dinas pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer inte de vanliga pantbanksbesökarna utan Hollywoods elit som hoppas på att tjäna stora summor på sina rariteter.

Säsong 1 - 18 avsnitt

Pantbanken i Beverly Hills del 1

3 januari 2020 · 22m 1s

Programstart. En kvinna som försöker skaffa pengar för en bröstoperation kommer förbi och vill sälja sängkläder från filmen The 40 year old virgin. Yossi blir intresserad av dinosaurieägg från Jurassic Park. En kvinna vill sälja en Aston Martin.

Pantbanken i Beverly Hills del 2

3 januari 2020 · 22m 1s

Cory blir imponerad av en gammal orgel som använts av Jim Morrison och The Doors. Yossi flirtar med en modell som vill sälja ett par örhängen. En kvinna hoppas kunna tjäna storkovan på en tavla av Michael Jackson.

Pantbanken i Beverly Hills del 3

7 januari 2020 · 22m 1s

En skräckfilmsfantast har med sig kniven som blev känd i filmen Scream och priset han begär är hårresande. Yossi kopplar på charmen när skådespelaren Ed Begley Jr:s fru kommer in med ett utsökt smycke.

Pantbanken i Beverly Hills del 4

7 januari 2020 · 22m 1s

En släkting till modelegenden Tommy Hilfiger vill sälja en släktklenod utsmyckad med diamanter. En kund förälskar sig i ett halsband. Yossi kallar in en expert för att värdera en nitjacka från filmen Drömtjejen men får ångra sig.

Pantbanken i Beverly Hills del 5

8 januari 2020 · 22m 1s

En illusionist har med sig en gjutjärnsnyckel som tillhört utbrytarkungen Harry Houdini. Dominique och Yossi besöker ett societetslejon som är ute efter en exklusiv handväska. En man vill sälja en mantel som burits av Val Kilmer i rollen som Batman.

Pantbanken i Beverly Hills del 6

8 januari 2020 · 22m 1s

Yossi spenderar stora pengar på något som burits av Marilyn Monroe. Cory och Aria undersöker flöjten från filmen American pie och en välkänd samlare sätter ett högt pris på ett par solglasögon som Tom Cruise haft på sig i Föräldrafritt.

Pantbanken i Beverly Hills del 7

9 januari 2020 · 21m 59s

En person vill sälja ett par solglasögon som Michael Jackson haft på sig. Yossi och Aria beger sig till en skådespelares hus för att buda på en släktklenod men prutar i stället på en apkostym från Apornas planet.

Pantbanken i Beverly Hills del 8

9 januari 2020 · 22m 3s

En förstagångskund dyker upp med en figur från filmen Jedins återkomst men lyckas komma över sina nybörjarnerver när han handlar med Aria och Cory. En kvinna kommer in med en puderdosa som hon påstår har tillhört Hollywoodlegenden Marilyn Monroe.

Pantbanken i Beverly Hills del 9

10 januari 2020 · 22m 2s

Yossi provar ett par solglasögon som skådespelaren Heather Graham haft på sig. Cory och Dominique handlar med en polis som har med sig ett Cartier-armband som hittats hos en droghandlare. En kund är ute efter en drömgåva åt sin tonårsdotter.

Pantbanken i Beverly Hills del 10

10 januari 2020 · 21m 59s

Cory och Yossi ställs ansikte mot ansikte med en beväpnad man. Lyckligtvis är det frågan om ett skjutvapen från en legendarisk James Bond-film. En musiker kommer in med en guldskiva och Aria behöver Yossis hjälp med att värdera den.

Pantbanken i Beverly Hills del 11

14 januari 2020 · 21m 59s

En man kommer in med rocken, handskarna och shortsen som Sylvester Stallone bar i filmen Rocky som ger Yossi möjligheten att slåss om priset. Yossi besöker sin vän Gina som visar honom en klänning som Elizabeth Taylor haft på sig.

Pantbanken i Beverly Hills del 12

14 januari 2020 · 22m 2s

Ett föremål från filmen Batman - återkomsten ger upphov till en hetsig diskussion. En kvinna kommer in med något som ger Cory och Yossi en chock. Skådespelaren Ed Begley Jr letar efter den perfekta födelsedagspresenten åt sin fru.

Pantbanken i Beverly Hills del 13

15 januari 2020 · 22m 0s

Musikern Norwood Young vill sälja en kniv som använts av skådespelaren Jaime Foxx. Yossi besöker ett tjusigt hem för att se på en klänning som Kim Novack bar i filmen Studie i brott. En man kommer in med en anmärkningsvärd Buddha-staty.

Pantbanken i Beverly Hills del 14

15 januari 2020 · 22m 5s

Ett par har med sig en vaxkopia av skådespelaren John Waynes huvud. Dominique och Yossi träffar en kvinna som samlar på broscher. Yossi får besök av en pålitlig kund som har med sig en imponerande minnessak från filmen Gudfadern.

Pantbanken i Beverly Hills del 15

16 januari 2020 · 21m 59s

En kund kommer in med något som skådespelaren Arnold Schwarzenegger haft på sig. Cori försöker avgöra om rekvisita från Man of Steel är äkta. Yossi bjuder in skådespelaren Fran Dreschers till pantbanken för att bidra till hennes välgörenhetsauktion.