Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Pantbanken i Beverly Hills

I hjärtat av Beverly Hills äger Yossi Dina en pantbank som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 6 avsnitt

Pantbanken i Beverly Hills del 28

Yossi och Cory träffar entreprenören Bert Martinez som vill visa ett av sina mest värdefulla föremål. En person kommer in med något som den Oskarsbelönade skådespelaren Jennifer Lawrence haft på sig i filmen Du gör mig galen!

Pantbanken i Beverly Hills del 27

Aria och Cory får besök av ett bekant ansikte från filmen En julberättelse som vill sälja något från westernfilmen Förföljaren. Yossi och Cory besöker en förmögen kund som är ute efter den perfekta förlovningsringen.

Pantbanken i Beverly Hills del 26

Yossi och Dominique åker för att titta på något som tillhört Elizabeth Taylor. Cory och Aria får in en jacka som Barbra Streisand haft på sig i filmen Yentl. Skådespelaren Jamie Walters kommer in med en Les Paul-gitarr.

Pantbanken i Beverly Hills del 25

Yossi får in minnessaker från två Batman-filmer och vill gärna göra affärer. Dominique och Cory förhandlar om jackan som Keanu Reeves hade på sig i Matrix Revolutions. Yossi och Aria har med sig ett smycke när de besöker en lojal kund.

Pantbanken i Beverly Hills del 24

Butiken får in någonting som skådespelaren Jeff Bridges haft på sig i True Grit. Yossi och Aria beger sig till Malibu för att visa stammisen David ett exklusivt föremål från juveleraren Cartier. En man har ett konstverk som gjorts av Farrah Fawcett.

Pantbanken i Beverly Hills del 23

Yossi tar emot en artefakt från en Stan Winston-film men har han inget intresse för den förrän en expert talar om hur mycket den egentligen är värd. Dominique och Yossi besöker producenten Kevin Strom och visar honom en unik klocka.

Vi tror du gillar