tv4play logo

Johan Ulvesons dödliga kampsport

Ulveson uppfann som barn en egen kampsport, och den verkar helt livsfarlig. Se hur han utövar den på Anders S Nilsson i Parlamentet 2019.

Johan Ulvesons dödliga kampsport

Ulveson uppfann som barn en egen kampsport, och den verkar helt livsfarlig. Se hur han utövar den på Anders S Nilsson i Parlamentet 2019.

Säsong 32 - 8 avsnitt

Parlamentet del 1

18 augusti 2019 · 44m 11s

Säsongsstart. Parlamentets bångstyriga politiker är äntligen tillbaka. I det blåa laget tävlar Messiah Hallberg, André Wickström och Shanthi Rydwall-Menon. De möter det röda laget som består av Anders "Ankan" Johansson; Eva Röse och Johan Ulveson.

Parlamentet del 2

25 augusti 2019 · 44m 2s

Det bjuds på galna improvisationer och populistiska utspel. I det blåa laget tävlar Mikael Tornving, Robin Paulsson och Bianca Kronlöf. De ställs mot Petrina Solange, Carl Stanley och Johan Ulveson i det röda laget.

Parlamentet del 3

1 september 2019 · 44m 13s

Per Andersson, Messiah Hallberg och Shanthi Rydwall-Menon gör allt de kan för att vinna publiken. Men det är inte helt enkelt, för på andra sidan står Annika Andersson, Anders "Ankan" Johansson och Nour El-Refai – vassare än någonsin.

Parlamentet del 4

15 september 2019 · 43m 57s

Anders S Nilsson kämpar för att hålla ordning på de politiska blocken. I det röda laget tävlar Annika Andersson, Carl Stanley och Petrina Solange. I det blåa laget hittar vi Måns Möller, Mikael Tornving och Bianca Kronlöf.

Parlamentet del 5

22 september 2019 · 44m 2s

De politiska utspelen fortsätter och den här gången hittar vi Pia Johansson, Sven Melander och Ahmed Berhan i det blå laget. På den röda sidan står Magnus Betnér, Henrik Hjelt och Nour El-Refai.

Parlamentet del 6

29 september 2019 · 44m 0s

I det röda laget tävlar Robert Gustafsson, Henrik Hjelt och Nour El Refa. De ställs mot det blå laget som består av André Wickström, Shanthi Rydwall Menon och Sven Melander.

Parlamentet del 7

6 oktober 2019 · 44m 13s

Komikern och influencern Johanna Nordström gör premiär i Parlamentet. Hon står sida vid sida med sina lagkamrater Petra Mede och Måns Möller. I det andra laget är Eva Röse tillbaka tillsammans med Babben Larsson och Ankan Johansson.

Parlamentet del 8

13 oktober 2019 · 43m 56s

Säsongsavslutning. Pia Johansson, Mikael Tornving och André Wickström tävlar i blått lag. I rött lag finns Annika Andersson, Henrik Hjelt och Robert Gustafsson.