tv4play logo

Playmakers

Följ de färgstarka tjejerna som alla lever ett glamouröst och händelserikt liv tillsammans med sina killar som är fotbolls-, ishockey- och golfproffs. Streama Playmakers reklamfritt på C More!

Säsong 4 - 10 avsnitt

Playmakers del 1

17 december 2018 · 25m 50s

Säsongsstart. Det blir ett kärt återseende när vi träffar Sanne Josefson, Elin Wass, Josefin Lustig och Josefine Ringblom Berg igen. Dessutom lär vi känna två nya tjejer – Frida Backlund och Jennifer Norén, som introducerar oss för deras nya vardag.

Playmakers del 2

24 december 2018 · 25m 21s

Jennifer visar hur hon spelar in sin podd i hotellkorridoren och Sanne berättar om sina tankar kring mammaledighet och jobb. Dessutom fyller Frida 25 och firar med en fullspäckad dag som bjuder på både finbesök, hockeymatch och en lyxig middag hemma.

Playmakers del 3

31 december 2018 · 26m 13s

Frida åker på ett fotojobb i Calgary, och berättar om kärleken till sin Mikael. Josefine har en heldag med dottern Jolie, och minns den fruktansvärda stunden då hon trodde det värsta en förälder kan tänka sig skulle hända.

Playmakers del 4

7 januari 2019 · 25m 43s

I härliga Milano tillbringar Elin och Oscar en romantisk helg tillsammans. Frida håller i ett välgörenhetsevent, och berättar om anledningen till ALS-forskning ligger henne så varmt om hjärtat. Sanne går på mammaträff hos välkända bloggprofiler.

Playmakers del 5

14 januari 2019 · 25m 15s

I Göteborg överraskar Josefine Ringblom Berg sin allra bästa vän med en Mia med en möhippa. Jennifer befinner sig i Paris och gör ett exklusivt besök på modehuset Christian Diors högkvarter. Sanne lanserar sin ansiktsmask, det är dags för photoshoot.

Playmakers del 6

21 januari 2019 · 24m 41s

När Sanne går på Djurgårdens match står olyckan till, Jacob blir allvarligt skadad. Samtidigt går Frida på ultraljud, förlossningen närmar sig med stormsteg. I Frankrike blir Jennifer och Alex inbjudna till middag på slottet i Versailles.

Playmakers del 7

28 januari 2019 · 24m 16s

I både Glasgow och Calgary firas halloween där någon får oväntat besök. Elin och Oscar njuter av ett vintrigt Stockholm tillsammans, medan Jennifer och Alex återvänder från Frankrike för att förbereda sig inför den stor flytten till nya huset.

Playmakers del 8

4 februari 2019 · 25m 33s

Sanne tar med sig Frans och sin lillasyster Linn till Dubai där Linns 25-årsdag ska firas. Elin åker med sin mamma till Milano på jakt efter bröllopsskor. Jennifer och Alex flyttar till nya huset i Nacka, men där kommer de bli långvariga.

Playmakers del 9

11 februari 2019 · 24m 48s

Jennifer är orolig att bebisen ska komma medan Alex är bortrest. Frida beger sig till Minnesota för ett kärt återseender och en stor dos nostalgi. Julen står för dörren, Sanne och Jacob julpyntar medan Josefin tar med familjen på julmarknad.

Playmakers del 10

18 februari 2019 · 26m 53s

Säsongsavslutning. Playmakers-familjerna firar jul, samtidigt befinner sig Jennifer på BB då det är dags för förlossning. Sanne och Jacob firar lille Frans första jul, Elin och Oscar försöker få till svenska jultraditioner i Italien.

Säsong 3 - 10 avsnitt

Säsong 2 - 10 avsnitt

Säsong 1 - 10 avsnitt