tv4play logo

Poirot

Agatha Christies kände belgiska detektiv Hercule Poirot (David Suchet) hamnar alltid i oförklarliga mysterier med sin vän kapten Hastings (Hugh Fraser). Från England till medelhavet tar han upp kampen mot mördare, tjuvar och bedragare i en fängslande bana av olika brott.

Säsong 1 - 10 avsnitt

Poirot del 1

Säsongsstart. Poirot blir först förnärmad när han får det till synes alltför enkla uppdraget att hitta en försvunnen kokerska. Men han inser snart att det ligger något mer bakom försvinnandet.

Poirot del 2

När en kvinna hittas mördad i ett garage i Hastings får Poirot i uppdrag att undersöka fallet.

Poirot del 3

Poirot blir ombedd att vakta den unge sonen till en markägare som blivit hotad. Men när pojken trots det kidnappas är det upp till Poirot att ta reda på vem som är den skyldige.

Poirot del 4

Medan Anthony Cascoigne ligger döende i Brighton faller hans tillbakadragne bror Henry mot sin död. Nu är det upp till Poirot att ta reda på om det rör sig om en tragisk olycka eller ett mord.

Poirot del 5

När ett mord begås i Poirots egna kvarter ger han sig ut på jakt efter mördaren bland sina grannar och upptäcker märkliga ljud i hisschaktet.

Poirot del 6

Poirot är på semester på Rhodos och blir indragen i de andra hotellgästernas komplicerade relationer efter att en kvinnlig hotellgäst blivit förgiftad.

Poirot del 7

Poirot tar en välbehövlig semester och åker på en Medelhavskryssning. Med ombord är den otrevliga och avskydda mrs Claperton som när fartyget är i hamn hittas mördad och Poirot tvingas avbryta sin semester.

Poirot del 8

Kriget står för dörren och Poirot gästar en industriman som är på väg att ta fram ett nytt brittiskt stridsflygplan. När ritningarna blir stulna tror man att nazistsympatisörer ligger bakom brottet. Men Poirot misstänker att det rör sig om något mer.

Poirot del 9

En medlem i Mauranias kungahus kontaktar Poirot för att få hjälp med att fria sin fästmö från mordmisstankar.

Poirot del 10

Säsongsavslutning. En excentrisk miljonär rådfrågar Poirot om de märkliga drömmar han har där han ser sig själv begå självmord. Poirot upptäcker snart att det ligger mer bakom drömmarna än han först trott.

Säsong 3 - 10 avsnitt

Säsong 5 - 8 avsnitt

Säsong 6 - 4 avsnitt

Säsong 7 - 2 avsnitt

Säsong 8 - 2 avsnitt

Säsong 9 - 4 avsnitt