Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Polis på plats

Brittisk dokumentärserie om den hårt arbetande polisstyrka på Nya Zeeland.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 24 - 26 avsnitt

Polis på plats del 26

Poliserna tar hand om en man som försöker hantera ett krossat hjärta med för mycket alkohol, men inser sitt dåliga val av sorgebearbetning. Men nästa alkoholpåverkade man poliserna stöter på är en helt annan historia och bjuder på en utmaning.

Polis på plats del 25

Polisen hanterar flera tjuvar som inte är alltför förtjusta i att anklagas för stöld och låter det gå ut över konstaplarna som får utstå verbala påhopp. En bil fullastad med unga män får polisens uppmärksamhet.

Polis på plats del 24

Familjebråken duggar tätt när poliserna rycker ut till ett bråk mellan två svågrar där den ena drar kniv, och en familjedispyt som resulterat i att ung kvinna tvingats till sjukhus. Dessutom blir en man på flykt ingen match för polishunden Delta.

Polis på plats del 23

Två extremt alkoholpåverkade män på var sitt håll behöver båda en hjälpande hand från lagens långa arm. Efter ett brutalt butiksrån lokaliserar polisen tjuvarna och flera intressanta föremål. En konflikt uppstår mellan en hyresvärd och hyresgäst.

Polis på plats del 22

Det är inte första gången polisen beger sig till den här specifika familjen för att ingripa i vad som blivit en våldsam familjefejd. Men den här gången är det en tidigare förövare som blivit offer för konflikten.

Polis på plats del 21

Det är en varm natt när poliserna ger sig efter en bil som kör utan strålkastare vilket fått polisen att ana oråd. På annat håll kallas poliserna till undsättning för en taxichaufför som misshandlats, och en bil kör mot rött i New Market.

Polis på plats del 20

Det är inte en lugnt stund för våra nyzeeländska polistrupper, just som de avslutar ett fall på ett backpackerhostel kommer en kvinna fram till dem för att rapportera mystiskt beteende runt hörnet. I Waitara konfronterar konstaplarna en farlig man.

Polis på plats del 19

Det är Halloween vilket firas högljutt, och blir lite för festligt på vissa håll dit poliserna rycker ut. I Gisborne får konstaplarna syn på en kvinna som kör en bil som verkligen inte borde vara ute och köra på vägarna.

Polis på plats del 18

Under eftermiddagsrushen på ett café går ett pars bråk ut över gästerna när de börjar kasta stolar omkring sig. En man vid namn Charlie har orsakat trubbel men med ett alkoholpåverkat korttidsminne gör det knepigt att komma till rätta med problemet.

Polis på plats del 17

Konstaplarna deltar i en organiserad insats för att haffa misstänkta tjuvar. Samtidigt förbereder sig poliserna inför det som kallas National Crate Day i Nya Zeeland, som firar sommarens ankomst genom konsumtion av alkohol med vänner.

Polis på plats del 16

Männen Timothy och Ricky ligger båda risigt till. Ricky har brutit mot sina villkorliga frigivning, på mer än en punkt, innan polisen hinner ikapp honom. En man vid namn Timothy har av någon anledning gett sig på ambulanspersonal mitt i stan.

Polis på plats del 15

Poliserna ställs inför stora utmaningar när nyårsnatten medför mängder av alkohol som strider mot förbudet i Paihia. En bilförare tas på bar gärning när hen använder sin telefon under körning. Dessutom måste konstaplarna ta hand om Gary.

Polis på plats del 14

Till en början möter poliserna en ovanligt lugn natt, men större trubbel lurar alltid runt hörnet. När poliserna rycker ut till en allvarlig misshandel blir det en kamp mot klockan för att rädda offer och fånga förövaren.

Polis på plats del 13

I sommarens hetta skickas poliserna ut att ta hand om bråk och konflikter som eskalerar och hotar bli ohanterliga. Dessutom blir det dags för helikopterperspektiv när polisen jagar misstänkta inbrottstjuvar.

Polis på plats del 12

Under lördagskvällen rycker poliserna ut på en anmälan om ett bråk mellan en man och en kvinna. när de väl infinner sig på adressen tycks det ha lugnat ner sig, men Frank håller en blodig handduk kring handen, så vad har hänt?

Säsong 23 - 18 avsnitt

Vi tror du gillar