tv4play logo

Polis på plats

Brittisk dokumentärserie om den hårt arbetande polisstyrka på Nya Zeeland.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 25 - 8 avsnitt

Polis på plats del 8

Konstaplarna i Auckland söker efter Bryan som har en häktningsorder mot sig, men innan de hittar Bryan stöter de på hans mamma som ger poliserna en riktig omgång. En förare fast för fortkörning menar att polisen behandlar honom orättvist.

Tillgängligt: 30 dagar till

Polis på plats del 7

Poliserna i Takanini får en hektisk eftermiddag när de först kallas till tågstationen där en man tycks ha varit medvetslös i över en timme. Strax därefter blir de vittne till en lika bisarr som olaglig trafikmanöver vid ett stoppljus.

Tillgängligt: 30 dagar till

Polis på plats del 6

Det är en blöt kväll när konstaplarna i Whangarei möter en berusad kvinna som anmält sig själv till polisen för att hon skrikit på sina familjemedlemmar. En man vägrar sluta dricka alkohol på en innerstadsbuss, så bussföraren känner sig hotad.

Tillgängligt: 29 dagar till

Polis på plats del 5

Det är sen kväll när patrullerande poliserna i Takanini anar oråd, en bil med släckta lyktor närmar sig dem. I Auckland kommer larm om en grov misshandel, konstaplarna Johnny Galloway och Wil Kerr undersöker situationen.

Tillgängligt: 29 dagar till

Polis på plats del 4

I Auckland anmäls en pågående stöld från en kyrka, i Orewa kallas polserna till platsen för en singelolycka längs en mörk och knepig väg. Konstaplarna rycker ut för att ta hand om en man som hotar med att ta ut sin ilska på en hel livsmedelsbutik.

Tillgängligt: 28 dagar till

Polis på plats del 3

En kvinna i Queenstown misstänker att hon blivit drogad, polisen kommer till undsättning. Men efter att ha arbetat genom situationen tar det hela en oväntad vändning. I Wellington jagar konstaplarna, tillsammans med en informant, en berusad bilist.

Tillgängligt: 28 dagar till

Polis på plats del 2

Wellingtonkonstaplarna ger sig in jakten efter en biltjuv som tar dem till ett oväntat gömställe: en botanisk trädgård. I Gisborne stöter poliserna på två förare som av mer än en anledning inte borde sitta bakom ratten.

Tillgängligt: 27 dagar till

Polis på plats del 1

Säsongsstart. De nyzeeländska poliserna möter problem på vägarna, där en alkoholpåverkad förare lyckas svänga in precis framför polisbilen. Och ett fordon tillhörande en Agnes ser ut att kunna försvinna under mängden böter.

Tillgängligt: 27 dagar till

Säsong 24 - 30 avsnitt

Vi tror du gillar