tv4play logo

Polis på plats

Brittisk dokumentärserie om den hårt arbetande polisstyrka på Nya Zeeland.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 25 - 17 avsnitt

Polis på plats del 10

Säsongsavslutning. Ett gäng unga män bråkar vid en skatepark.

Tillgängligt: 15 dagar till

Polis på plats del 9

I Whangarei får polisen ett larm om att en massa ungdomar hänger vid en parkerad bil och röker gräs. I Christchurch larmas polisen till en trafikolycka där en husbil har tippat av vägen.

Tillgängligt: 15 dagar till

Polis på plats del 10

Säsongsavslutning. Bilbältet räddar en bilist i en singelolycka, men i och runtom bilvraket ligger spritflaskor. I Ponsonby åker poliserna på ett ovanligt fall, en affärsägare har tröttnat på en man som envisas med att urinera intill butiken.

Tillgängligt: 10 dagar till

Polis på plats del 9

Ovanligt men inte omöjligt, en kvinna vid namn Gayle har själv ringt polisen för att meddela att hon tänker råna en bar. En bilkrasch involverar tre bilar, men en av förarna fångar särskilt polisernas uppmärksamhet och visar snart sitt sanna jag.

Tillgängligt: 9 dagar till

Polis på plats del 8

Konstaplarna i Auckland söker efter Bryan som har en häktningsorder mot sig, men innan de hittar Bryan stöter de på hans mamma som ger poliserna en riktig omgång. En förare fast för fortkörning menar att polisen behandlar honom orättvist.

Tillgängligt: 9 dagar till

Polis på plats del 7

Poliserna i Takanini får en hektisk eftermiddag när de först kallas till tågstationen där en man tycks ha varit medvetslös i över en timme. Strax därefter blir de vittne till en lika bisarr som olaglig trafikmanöver vid ett stoppljus.

Tillgängligt: 8 dagar till

Polis på plats del 6

Det är en blöt kväll när konstaplarna i Whangarei möter en berusad kvinna som anmält sig själv till polisen för att hon skrikit på sina familjemedlemmar. En man vägrar sluta dricka alkohol på en innerstadsbuss, så bussföraren känner sig hotad.

Tillgängligt: 8 dagar till

Polis på plats del 8

Polisen i Palmerstone larmas till en familjebråk. Väl på plats upptäcker de att situationen är under kontroll med familjen men däremot ställer en nyfiken granne till med problem.

Tillgängligt: 7 dagar till

Polis på plats del 7

I Whanganui griper polisen en förare som visar sig vara efterlyst. I Christchurh letar polisen efter en man som inte inställt sig vid sin rättegång och därmed blivit efterlyst. I Taupo har en bil fått bensinstopp och blockerar trafiken.

Tillgängligt: 7 dagar till

Polis på plats del 5

Det är sen kväll när patrullerande poliserna i Takanini anar oråd, en bil med släckta lyktor närmar sig dem. I Auckland kommer larm om en grov misshandel, konstaplarna Johnny Galloway och Wil Kerr undersöker situationen.

Tillgängligt: 5 dagar till

Polis på plats del 4

I Auckland anmäls en pågående stöld från en kyrka, i Orewa kallas polserna till platsen för en singelolycka längs en mörk och knepig väg. Konstaplarna rycker ut för att ta hand om en man som hotar med att ta ut sin ilska på en hel livsmedelsbutik.

Tillgängligt: 5 dagar till

Polis på plats del 3

En kvinna i Queenstown misstänker att hon blivit drogad, polisen kommer till undsättning. Men efter att ha arbetat genom situationen tar det hela en oväntad vändning. I Wellington jagar konstaplarna, tillsammans med en informant, en berusad bilist.

Tillgängligt: 4 dagar till

Säsong 24 - 5 avsnitt

Vi tror du gillar