tv4play logo

Polisens biljakter

Vi följer Englands elitpolis där ingen dag är den andra lik. Poliserna är handplockade och utbildade för att handskas med all typ av brottslighet. Det innebär att de behöver hantera allt ifrån galna biljakter till narkotikahandel och slagsmål.

Säsong 14 - 13 avsnitt

Polisens biljakter del 13

28 januari 2020 · 42m 56s

Säsongsavslutning. En vild biljakt tar vid genom Hartlepool, där föraren inte bara flyr från polisen utan även passar på att råna en butik. Liam och hans polishund ger sig ut på uppdrag och lyckas få tag på väl droger som stulna pengar.

Polisens biljakter del 12

27 januari 2020 · 43m 32s

Ett par rånare verkar tro att de lyckats med sitt uppdrag fram tills de inser att poliskollegorna Liam Sewell och Ben Sutcliffe väntar runt hörnet. En misstänkt smiter under en biljakt men till Paul's stora lättnad dyker en oväntad hjälpreda upp.

Polisens biljakter del 11

24 januari 2020 · 43m 31s

Polisen tvingas ta till extrema åtgärder när de blir beskjutna av en våldsam man. Flera lådor fyllda med kokain hittas i en taxi, och Liam har sina misstankar om vem som är den skyldige. Samtidigt har Chris händerna fulla med ett bråkigt par.

Polisens biljakter del 10

23 januari 2020 · 42m 57s

En fartfylld bildjakt tar vid för Chris och hans kollegor. När föraren plötsligt kastar sig ut från bilen och smiter tvingas polishunden Ronny rycka in. Jimmy Grieves försöker hitta en anledning att stoppa en man han misstänker bär droger.

Polisens biljakter del 9

22 januari 2020 · 43m 29s

Pete och Spike måste använda pepparspray när ett gripande spårar ur och Chris Lambert kämpar med att få stopp på en stulen Range Rover. Mo Rashad och polishunden Max ger sig av för att få fatt på en våldsam man som springer runt på gatorna.

Polisens biljakter del 8

21 januari 2020 · 43m 46s

Det blir mycket känslor på en och samma gång när en misstänkt kör in polisofficer Faulkos bil och han måste åka akut till sjukhuset. Samtidigt får Liam hjälp av en hjältemodig förbipasserande när han försöker få stopp på en våldsam cyklist.

Polisens biljakter del 7

20 januari 2020 · 42m 46s

Glädjen är stor när hundföraren Justin och polishunden Elsa får stopp på två rånare på en byggarbetsplats. Liam måste agera snabbt vid en fruktansvärd smitningsolycka och AJ tvingas ge sig ut på en springtur efter en misstänkt.

Polisens biljakter del 6

17 januari 2020 · 43m 33s

En helt vanlig trafikkontroll spårar ur och slutar med en dramatisk kidnappning. Spike och Pete lyckas få stopp på en bekant langare samtidigt som Liam gör ett stort cannabis-tillslag på en fjortonårig pojke.

Polisens biljakter del 5

16 januari 2020 · 43m 10s

En drogpåverkad man arresteras samtidigt som en vild biljakt tar vid. Läget förvärras när polisen inser att det sitter en höggravid kvinna i bilen. Det blir även brottningsmatch när sex poliser får rycka in för att få stopp på en man.

Polisens biljakter del 4

15 januari 2020 · 42m 47s

Polisen tar hjälp av en helikopter för att få tag på fem misstänkta rånare. Mo Rashad gör ett av de största Cannabis-tillslagen i Clevelands historia samtidigt som Jacko tvingas hantera ett par fulla män utanför en pub.

Polisens biljakter del 3

14 januari 2020 · 42m 41s

Polisen tvingas använda elchockspistol under ett gripande, något som får oanade konsekvenser. En vild biljakt tar vid efter att två bilar stulits. Dessutom får polisofficer Jimmy starta dagen med en springtur när en misstänkt vägrar samarbeta.

Polisens biljakter del 2

13 januari 2020 · 43m 1s

En omfattande polisjakt tar vid i försök att stoppa en välkänd biltjuv. Något som kräver såväl insatser på marken som i luften. Polishunden Louie lokaliserar tre knarklangare och ett ungdomsgäng tas fast för att ha trakasserat en familj.

Polisens biljakter del 1

10 januari 2020 · 44m 2s

Säsongsstart. Liam griper en man som vägrar erkänna vad han gjort, trots att det finns på film. Laserpistolerna plockas fram när en våldsam bilist smiter från polisen och pepparspray används när en misstänkt vägrar kommer ner från ett loft.

Säsong 13 - 9 avsnitt