tv4play logo

Polisens biljakter

Vi följer Englands elitpolis där ingen dag är den andra lik. Poliserna är handplockade och utbildade för att handskas med all typ av brottslighet. Det innebär att de behöver hantera allt ifrån galna biljakter till narkotikahandel och slagsmål.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 11 - 6 avsnitt

Polisens biljakter del 6

Polishunden Shadow tar upp jakten på en listig inbrottstjuv och polisinspektör Ian Stapley stoppar en bilist med förödande skador på fordonet. Dessutom hjälper Jacko till i sökande efter två beväpnade män.

Polisens biljakter del 5

Den brittiska polisen får en otäck överraskning när de åker på larm om ett pågående knivslagsmål. Paul försöker hjälpa en ung kille som hotar med att ta sitt liv och Kev Salter får rycka in när en man med pistol försätter oskyldiga människor i fara.

Polisens biljakter del 4

När Kev Salter och hans team genomför en husrannsakan i en lägenhet gör de en chockerande upptäckt. Paul Jackson stoppar en bilist som skapar oreda på vägarna och Lee Wilson åker på larm om ett pågående slagsmål.

Polisens biljakter del 3

Polishunden Boas och hundföraren Jimmy Grieves har fullt upp när ett vapen hittas. En bilist smiter ifrån en nykterhetskontroll och insatsstyrkan rycker in när en man går runt och viftar med en pistol på stan.

Polisens biljakter del 2

En biltjuv får upp självförtroendet när han lyckas smita från polisinspektör Dicko, det han inte vet är att inspektör Faulkner väntar bakom nästa hörn. Insatsstyrkan stoppar en beväpnad man och larm inkommer om ett övergrepp i en mataffär.

Polisens biljakter del 1

Säsongsstart. Det är inte en lugn stund för den brittiska polisen. Polisinspektör Stu tar till hårdhandskarna när han utreder ett misstänkt övergrepp och Paul Faulkner jagar en alkoholpåverkad bilist upp på ett tak.

Säsong 10 - 10 avsnitt