tv4play logo

Press

Brittisk dramaserie i sex delar om journalisten Holly som kämpar för att hitta scoop på en av Storbritanniens ledande tidningar, The Herald. Varje dag är en kamp mot klockan, framför allt när hennes största konkurrent Duncan jagar samma nyheter.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Press del 1 - Death Knock

15 november 2019 · 52m 19s

Seriestart. För Londons två ledande tidningar är vikten av att vara först på varje nyhet avgörande. Journalisten Holly måste därför ta till alla knep hon kan för att få reda på sanningen om mordet på en ung kvinna före sina konkurrenter.

Press del 2 - Pure

15 november 2019 · 52m 3s

The Post har siktet inställt på Frank Powell, en välkänd ledare som verkar dölja något stort. Duncan leder arbetet men problem på hemmaplan ställer till det. Samtidigt undersöker Holly en textilfabrik som misstänks syssla med barnarbete.

Press del 3 - Don't Take My Heart, Don't Break My Heart

15 november 2019 · 52m 3s

Samtidigt som någon försöker sätta dit Holly får hon nys om en framgångsrik affärsman som misstänks ha ofredat ett flertal kvinnor. Amina väljer att sätta sin karriär på spel och Duncan sluter ett tvivelaktigt avtal med landets premiärminister.

Press del 4 - Magic

15 november 2019 · 52m 3s

Pressen ökar på Amina efter Joshua West-skandalen. Holly blir alltmer irriterad över bristen av ledarskap hos sin överordnade och väljer att handla på eget bevåg. Samtidigt måste Duncan hantera konsekvenserna av sitt möte med premiärministern.

Press del 5 - Two Worlds

15 november 2019 · 52m 3s

Hollys val att byta sida väcker blandade reaktioner och det blir inte bättre när hon väljer att gå emot sin nya chef redan första dagen. Leona drar nytta av Hollys förflyttning och ser ett gyllene tillfälle att försöka imponera på Amina och Peter.

Press del 6 - Resonance

15 november 2019 · 52m 3s

Säsongsavslutning. Problemen fortsätter växa för Duncan och det dröjer inte länge innan bägaren rinner över. Holly hotar med att avslöja hans hemlighet om hon inte får sin vilja igenom och The Herald får nys om en stor skandal.