tv4play logo

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway

Brittisk kriminalserie om ensamvargen Frank och den utåtriktade ex-frisören Lu som löser mord i den idylliska teaterstaden Stratford-upon-Avon. Sina olikheter till trots utgör de en såväl framgångsrik som underhållande detektivduo.

Säsong 2 - 10 avsnitt

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 1 - Outrageous Fortune

3 september 2019 · 43m 54s

Säsongsstart. Frank och Lu får i uppdrag att söka efter en bortsprungen hund i utbyte mot en fin hittelön. Hunden i fråga är arvtagare till en stor förmögenhet och det dröjer inte länge förrän en kidnappare hör av sig i hopp om en saftig lösensumma.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 2 - The Play's the Thing

10 september 2019 · 43m 35s

Rollspelskreatören Adrian misstänker att hans fru Maggie är otrogen med en motspelare och anlitar Frank och Lu för att samla bevis. När rollspelet tar en blodig vändning omvandlas uppdraget snabbt till att försöka rentvå Maggie från mord.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 3 - This Cursed Hand

17 september 2019 · 43m 27s

En mänsklig hand uppdagar sig under en spökvandring samtidigt som Lu och Frank anlitas för att hitta den försvunne multimiljonären Pavel Kusk. När Pavel hittas död, utan hand, måste deckarduon snabbt ta reda på hur de två incidenterna hänger ihop.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 4 - Beware the Ides of March

24 september 2019 · 43m 24s

När en fallande studiolampa nästan tar livet av mediet Julienne under en tv-inspelning misstänker hon att någon är ute efter att döda henne. Lu och Frank börjar gräva i fallet och inser snart att mer än en person har anledning att ogilla tv-stjärnan.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 5 - No More Cakes and Ale

1 oktober 2019 · 43m 28s

En misstänkt tjuv vid namn Ant anklagas för att ha misshandlat en bonde, men hävdar envist att ett vittne till brottstillfället kan intyga hans oskuld. Frank och Lu anlitas för att söka upp vittnet och rentvå Ant innan det är för sent.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 6 - The Offered Fallacy

8 oktober 2019 · 43m 31s

Frank och Lu har en riktigt dålig dag. Först blir de utslängda av en upprörd klient och sedan anklagar en arg folkhop dem för stöld. Frank och Lu måste nu bevisa att de fallit offer för en lömsk kupp, iscensatt av deras två mystiska dubbelgångare.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 7 - Nothing Will Come of Nothing

15 oktober 2019 · 43m 50s

När storspelaren Lorenzo försvinner efter en ödesdiger felsatsning vid roulettebordet blir hans gravida fru Ava utom sig av förtvivlan. Det mystiska casinofallet landar hos Frank och Lu som måste sätta sina egna liv på spel i jakt på sanningen.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 8 - In My Memory Lock'd

22 oktober 2019 · 43m 26s

När en förvirrad man dyker upp på gatan med en mystisk huvudskada och minnesförlust tar Frank och Lu hjälp av hypnos för att finna hans sanna identitet. Spåren leder till ett berömt hotell, men ingen i personalen verkar kännas vid deras klient.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 9 - The Envious Court

3 december 2019 · 43m 42s

Lu är djupt stressad över sitt kommande examensprov när hon motvilligt antar ett uppdrag från sin mammas nya pojkvän Frederick. Frank och Lu går under täckmantel för att ta reda på mer om de mystiska hot som gäckar Fredericks tennisklubb.

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 10 - Too Cold For Hell

10 december 2019 · 43m 47s

Säsongsavslutning. Ett nygift par blir bestulna på hela sitt bohag när de faller offer för en opålitlig flyttfirma. Frank och Lu tar på sig att försöka finna den ökända stöldligan, men fallet växer när en död kropp adderas till ekvationen.

Säsong 1 - 4 avsnitt