tv4play logo

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway

Brittisk kriminalserie om ensamvargen Frank och den utåtriktade ex-frisören Lu som löser mord i den idylliska teaterstaden Stratford-upon-Avon. Sina olikheter till trots utgör de en såväl framgångsrik som underhållande detektivduo.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 10 avsnitt

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 1 - O Brave New World

Seriestart. Lu misstänker att hennes fästman Clive är otrogen och anlitar privatdetektiven Frank för att säkra bevisen. När Clive senare hittas död på sin egen bröllopsdag blir det upp till Frank att rentvå den huvudmisstänkta, Lu själv.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 2 - The Chimes at Midnight

Vårdhemsägaren Penelope är bekymrad. Någon verkar av oförklarlig anledning vilja sabotera hennes verksamhet. Frank ber Sebastian undersöka saken, men utredningen hinner knappt påbörjas innan ett mord inträffar på vårdhemmet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 3 - This Promised End

Den tillbakadragne begravningsentreprenören Peter tror knappt sina öron när två torpeder plötsligt dyker upp och påstår att han bara har 24 timmar kvar att leva. Nu är det upp till Frank och Lu att hitta deras uppdragsgivare innan det är för sent.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 4 - This Rough Magic

Magikern Lawrence blir anklagad för dråp när en medhjälpare från publiken mister livet under hans stora finalakt. Frank och Lu kastas in i en värld av illusioner och spretiga vittnesmål när de motvilligt antar uppgiften att granska fallet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 5 - Toil and Trouble

När ett mord inträffar i en enslig stuga riktas misstankarna mot den smågangstern Billy, som svarar med att gömma sig. Frank är dock övertygad om att Bill är oskyldig och hittar snabbt en koppling mellan mordet och ett kontroversiellt byggprojekt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 6 - Exit, Pursued by a Bear

Strax före en stor teaterpremiär stormar showens stjärna, Sally Balthasar, in på detektivbyrån. Hon har blivit hotad och vill anlita Frank och Lu för att skydda henne. Trots deras hårda arbete försöker någon förgifta Sally under genrepet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 7 - The Fairest Show Means Most Deceit

En man dyker upp från ingenstans och påstår sig vara Franks okände släkting. Frank viftar bort honom och börjar i stället utreda ett misstänkt försäkringsbedrägeri, men fallet tar en olustig vändning när hans studieobjekt plötsligt dör.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 8 - The Chameleon's Dish

Tonåringen Hamish har en otäck föraning om att han är på väg att göra något hemskt. Han anlitar Frank och Lu för att hålla ett öga på honom, men när deras närvaro visar sig vara otillräcklig måste de hitta andra sätt att hjälpa sin klient.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 9 - The Rascal Cook

När en död råtta dyker upp på den lokala krogen Hiverna inleder Frank och Lu en utredning om misstänkt sabotage. Ett utnämnande av årets bästa restaurang står på spel för stjärnkocken Len, som har dragit på sig gott om fiender genom åren.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway del 10 - Ill Met by Moonlight

Säsongsavslutning. Lady Tania vaknar mitt i natten av ett högt ljud och upptäcker att såväl hennes rebelliska dotter som värdefulla halsband är borta. Frank och Lu anlitas för att lösa fallet, men tiden är knapp om de ska få valuta för sitt arbete.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar