tv4play logo

Alice Bah Kuhnke om glädjen över att aldrig ha semester

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke berättar om hur mycket hon älskar sitt jobb. Jättemycket! Övriga gäster på Renées brygga den här veckan är Plura och Petter.

Alice Bah Kuhnke om glädjen över att aldrig ha semester

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke berättar om hur mycket hon älskar sitt jobb. Jättemycket! Övriga gäster på Renées brygga den här veckan är Plura och Petter.

Säsong 6 - 8 avsnitt

Renées brygga del 1

8 januari 2020 · 44m 8s

Säsongsstart. Äntligen får Renée Nyberg välkomna nya gäster till sin idyll. Först ut är Björn Skifs som har sin morfar att tacka för framgången. Benjamin Ingrosso lagar pasta och Sarah Sjöström berättar om baksidorna med att prestera på topp.

Renées brygga del 2

15 januari 2020 · 43m 56s

Denna gång ser vi en mezzosopran, en skidlegendar och en toppolitiker på bryggan. Malena Ernman berättar om döttrarnas kamp mot psykisk ohälsa. Ingemar Stenmark hjälper Renée att kitta fönster och Jan Björklund erkänner att han är en curlingförälder.

Renées brygga del 3

22 januari 2020 · 44m 4s

Renée får besök av Kajsa Bergqvist som berättar om hur svårt det var att sluta med idrotten. Charlotte Perelli delar med sig av svårigheterna under den senaste graviditeten. Dessutom får vi förbundskapten Janne Anderssons bästa korvtips.

Renées brygga del 4

29 januari 2020 · 43m 19s

Peter Jöback berättar om sin svåra uppväxt och Linnéa Claeson pratar om vad som driver henne till att göra Sverige till en bättre plats. Dessutom avslöjar hockeylegendaren Peter "Foppa" Forsberg hur tufft det var att lägga skridskorna på hyllan.

Renées brygga del 5

5 februari 2020 · 44m 13s

Denna gång hör vi Anders Jansson berätta om hur humorn blev hans främsta vapen mot mobbing. Carolina Gynning avslöjar att hon är lika lycklig idag som när hon var yngre. Och Dragomir Mrsic talar om vad som räddade honom ur kriminaliteten.

Renées brygga del 6

12 februari 2020 · 43m 50s

Sångerskan Hanna Hedlund, skådespelaren Alexander Karim och självaste Lasse Berghagen gästar bryggan. Hanna Hedlund pratar om dödsångest och Lasse Berghagen berättar om sin tid på allsångsscenen som kantades av svår prestationsångest.

Renées brygga del 7

19 februari 2020 · 44m 0s

Magdalena Forsberg delar med sig av hur hon fick en andra chans efter positivt sjukdomsbesked. Peter Haber har nyligen blivit morfar och berättar om sin hypokondri och när hans fru blev svårt sjuk. Kodjo Akolor säger sig vara bäst på att vara ledig.

Renées brygga del 8

26 februari 2020 · 44m 10s

Säsongsavslutning. Siw Malmqvist berättar om saknaden efter Lill-Babs. Andreas "Granen" Granqvist delar med sig av hur det känns att besanna sin fotbollsdröm. Linus Wahlgren avslöjar hur tufft det är att vara del av Sverige mest kända familj.

Säsong 5 - 8 avsnitt

Säsong 4 - 6 avsnitt