tv4play logo

Ring så städar vi

Trodde du att ditt hem var stökigt? Det är nog inget mot vad extremstädarna i Ring så städar vi möts av när de kommer till sina arbetsplatser. De ger sig nämligen på att fräscha upp de absolut smutsigaste platserna i Storbritannien.

Säsong 2 - 6 avsnitt

Ring så städar vi del 6

4 januari 2020 · 22m 21s

Säsongsavslutning. Steve och Jamie hjälper en man som på grund av allt stök bara kan bo i ett av sina rum. Samtidigt har Maxine och Jasmine fullt upp med en toalett som har extrema problem med kalkavlagringar.

Ring så städar vi del 5

2 januari 2020 · 22m 27s

Yvonne och Angela måste använda en mejsel för att få bort smuts från ett golv som inte städats på 28 år. George och Connor överraskas flera gånger när de kommer till sitt jobb. Maxine och Jasmine ger sig på ett hus som är dammigt värre.

Ring så städar vi del 4

1 januari 2020 · 22m 30s

Den före detta militären Steve är tuff, men till och med han har det svårt att hantera en sällsynt vidrig toalett. Maxine och Jasmine städar upp ett hem som fyllts med hantverkssaker i över 30 år.

Ring så städar vi del 3

1 januari 2020 · 22m 53s

Yvonne och Angela rensar upp ett övergivet hus i Wales samtidigt som Maxine och Jasmine måste städa upp både päls och avföring i ett hus fullt med katter. Steve och Jamie ger sig på att städa upp Storbrittaniens skitigaste kök.

Ring så städar vi del 2

31 december 2019 · 22m 27s

Far och son Steve och Jamie hjälper en person som shoppar maniskt och som nästan kvävs av alla prylar som köpts. Maxine och Jasmine ger sig på en mikrovågsugn från helvetet och George och Connor tar hand om hälsofarligt blod.

Ring så städar vi del 1

30 december 2019 · 22m 54s

Säsongsstart. Systrarna Yvonne och Angela ger sig på ett hus som är så fullt av grejer att kvinnan som bor där har flyttat ut till ett skjul. Far och son Steve och Jamie måste rensa en knarkarkvart på tusentals nålar.