Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Ring så städar vi

Trodde du att ditt hem var stökigt? Det är nog inget mot vad extremstädarna i Ring så städar vi möts av när de kommer till sina arbetsplatser. De ger sig nämligen på att fräscha upp de absolut smutsigaste platserna i Storbritannien.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 6 avsnitt

Ring så städar vi del 6

Säsongsavslutning. Maxine och Jasmine hjälper en son i Luton som tar hand om sin mamma. Men huset har inte städats på ett bra tag. Systrarna Yvonne och Angela försöker städa ett ställe i Kent, men har svårt att övertyga hyresvärden om att rensa.

Ring så städar vi del 5

En konstnär har stökat till det rejält. Då kommer Yvonne och Angela till undsättning! Maxine och Jasmine åker till Clacton för att städa upp päls i en etagevåning som inhyser 16 husdjur. Dessutom hittar de en hel del flugspillning.

Ring så städar vi del 4

Maxine och Jasmine hjälper en man som tar hand om sin gamle far sin bor på ett ställe som inte städats ordentligt på decennier. Samtidigt har Yvonne och Angela det jobbigt med toalett som är ovanligt smutsig.

Ring så städar vi del 3

Maxine och Jasmine har en stor utmaning framför sig när de kliver in i hamstrares bungalow där han samlat på sig grejer i över 30 års tid. George och hans team har ett lika stort jobb när de ska städa en lägenhet där en kropp hittats.

Ring så städar vi del 2

Shaun och hans team beger sig till en hyresrätt i Kent som är minst sagt nedstökad. Maxine och Jasmine möter ett berg av cigarettfimpar när de ska städa i Luton samtidigt som Angela och Yvonne kämpar på med kackerlackor.

Ring så städar vi del 1

Seriestart. Yvonne och Angela har arbetat med städning i 19 år och i dag möter de sin värsta uppgift i karriären. Samtidigt tar sig Maxine och dottern Jasmine an en hamstrares lägenhet som samlat på sig grejer i över 30 års tid.

Vi tror du gillar