tv4play logo

Riviera

Georgina är nygift med miljonären Constantine och lever jetset-liv på franska rivieran. Men när Constantine dödförklaras efter att en yacht exploderar dras hon in i en farlig jakt på sanningen.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 10 avsnitt

Riviera del 1 - Villa Carmella

Seriestart. Lyxhustrun Georgina återvänder till Nice efter en konstauktion i New York och möts av nyheten att hennes man Constantine har omkommit i en båtexplosion. Polisen klassar händelsen som en olycka, men allt verkar inte stå rätt till.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 2 - Faussaires

Georgina konfronteras av en polisman som misstänker Constantine för pengatvätt och blir alltmer övertygad om att hennes man är vid liv. Samtidigt söker Irina nya investerare för att rädda sin exmans bank från kollaps.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 3 - La chambre secrète

Den mystiska kvinnan som överlevde båtexplosionen vaknar ur sin koma, men rymmer från sjukhuset innan någon hinner förhöra henne. Georgina samlar familjen till en middag i hopp om att få fram mer information om Constantine.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 4 - Tableaux de famille

Georgina lyckas äntligen ta sig in i Constantines hemliga rum och blir förbryllad över dess innehåll. Christos får oväntad hjälp när han försöker lösa ut en spelskuld och Irina planerar den årliga välgörenhetsgalan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 5 - Elena

Georgina drar nytta av Christos heroinmissbruk för att få honom att berätta allt han vet. Irina börjar hälsa gästerna välkomna till välgörenhetsgalan samtidigt som polisen förbereder sig för en razzia.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 6 - Travail d'artiste

Christos checkas motvilligt in på rehab och Delormes försöker komma åt innehållet på en hårddisk som hittats i samband med båtexplosionen. Adam och Georgina närmar sig varandra.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 7 - Le Don

Georgina släpps ut från fängelset efter en sömnlös natt i Jukes våld och konfronterar Carver om händelsen. Tillsammans smider de en plan för att leda Jukes utredning på villovägar. Negrescu får en chock när han äter middag med Irina.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 8 - La Clé

En lättad Georgina återförenas med sina målningar, men lugnet bryts när hon får ett hotfullt besök av Nikolai. Irina är bekymrad över sin frånvarande dotter, samtidigt som Adriana får en överraskande nyhet från Dominique.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 9 - Oeil pour oeil

Christos kidnappas vid en bensinmack när han och Fatima försöker lämna stan. Irina bestämmer sig för att konfrontera den misstänkte kidnapparen, men när planen faller väljer Georgina en betydligt farligare metod.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Riviera del 10 - A la vue de tous

Säsongsavslutning. Georgina, skakad och hämndlysten, förbereder sig för en avgörande uppgörelse med fienden. Samtidigt beger sig Negrescu och hans män till villan för att skydda övriga familjen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar