tv4play logo

Riviera

Georgina försöker hitta ett sätt att leva med sitt brott. Samtidigt som hemligheter från det förflutna river upp gamla sår från hennes barndom stiftar hon nya bekantskaper med den engelska rikemansfamiljen Eltham.

Säsong 2 - 10 avsnitt

Riviera del 1

26 september 2019 · 49m 5s

Säsongsstart. Georgina är fast besluten om att dölja sitt brott från övriga familjen, men när hon återvänder till tryggheten i Villa Carmella möts hon av ett mystiskt meddelande. Någon verkar känner till hennes mörka hemlighet…

Riviera del 2

3 oktober 2019 · 48m 30s

Georgina blir föremål för ofrivillig granskning när polisen konstaterar att Raouls död inte var självförvållad. Constantine återvänder långsamt till verkligheten och Christos satsar allt på ett kort när Adriana ber om hans hjälp.

Riviera del 3

10 oktober 2019 · 49m 29s

Irina anlitar en privatdetektiv i hopp om att spåra upp Adam och Christos häst deltar i sitt första lopp. Georgina reser till USA för att gå på sin pappas begravning. Väl på plats uppdagas en tragisk sanning om hennes mammas död.

Riviera del 4

17 oktober 2019 · 46m 30s

Jeff och Noah sluter upp bakom Georgina som har fullt upp med att lansera sin nya utställning. Samtidigt kämpar Constantine för att nå fram med ett meddelande till henne. Irinas privatdetektiv kommer allt närmare sanningen om Adam.

Riviera del 5

24 oktober 2019 · 49m 33s

När Georgina inser att Irina är ute efter att åsamka lidande kastar hon sig in i en jakt på Noahs försvunna tavla - och spåren leder till en oväntad plats. Adriana och Nico kommer allt närmare varandra, trots Christos varningar.

Riviera del 6

31 oktober 2019 · 46m 1s

Georgina tar tjuren vid hornen och erkänner sanningen för Jeff. Medan han konfronterar Irina om hennes beteende kommer Cassandras hemlighet slutligen fram. Georgina kallas till fortet där hon hamnar öga mot öga med Constantine.

Riviera del 7

7 november 2019 · 41m 41s

Georgina bearbetar sin sorg över Constantine under Raouls minnesstund, men kaoset fortsätter när hon upptäcker att Noah ljugit om sin identitet. Nico tar sikte på Clios imperium och hotar att släppa en bomb som kan förgöra familjen.

Riviera del 8

14 november 2019 · 40m 3s

Nico verkar oförmögen att sluta fred och familjen Clios ställs inför sanningen om Constantine. Nu står både Christos nykterhet, Adrianas tillit och Irinas tro på pakten på spel och Georgina tvingas till desperata åtgärder.

Riviera del 9

21 november 2019 · 43m 14s

Georgina och Negrescu samlar bevis mot Nico, men situationen tar en obehaglig vändning när deras vittne försvinner. Jeffs lojalitet mot Georgina pressas till bristningsgränsen medan Irina riskerar att bryta ihop under all press.

Riviera del 10

28 november 2019 · 43m 45s

Säsongsavslutning. Irina är allvarligt sjuk och Georgina inser hur förödande hennes lögner har varit. Adriana är tyngd av skuldkänslor och flyr till familjen Eltham, samtidigt som Christos lägger de sista pusselbitarna på plats.

Säsong 1 - 10 avsnitt