tv4play logo

Robinson Australien

Tjugofyra äventyrslystna deltagare beger sig till Fiji för att leva i vildmarken i femtio dagar. Samtidigt som de kämpar för att överleva på små resurser ställs de inför mentala och fysiska utmaningar. Frågan är vem som kommer att klara sig längst?

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 5 - 24 avsnitt

Robinson Australien del 1

Säsongsstart. Tjugofyra exalterade deltagare anländer till Fiji. Det blir en tuff start på äventyret då en deltagare stukar foten och en annan skickas hem. Samtidigt väntar den första immunitetstävlingen som visar sig vara rejält fysiskt krävande.

Robinson Australien del 2

Utmanarna är förväntansfulla och väntar på att vinden ska vända. I det andra lägret har pakter redan börjat skapas och planer läggs för vem som ska ut först. Grupperna tävlar mot varandra i sumobrottning och det är sedan dags för immunitetstävling.

Robinson Australien del 3

Utmanarna chockeras när de får reda på vem av mästarna som röstats ut. Lagen gör upp i en strafftävling. Det lag som sätter flest straffar vinner välbehövlig fiskeutrustning och mat. Immunitetstävling väntar, och det blir en hård kamp in i det sista.

Robinson Australien del 4

Förväntansfulla deltagare ger sig av för pristävling där bland annat tandborstar står på spel. Det är en tuff tävling som visar sig få förödande konsekvenser. Inför det stundande örådet smids sedan planer bakom ryggen på en i gruppen.

Robinson Australien del 5

Jenna som skadade sig under pristävlingen känner sig utsatt och gör allt hon kan för att hålla sig kvar. Mästarna har varit starka under inledningen av Robinson-äventyret vilket skapar osäkerhet hos utmanarna. Kommer de kunna bryta trenden?

Robinson Australien del 6

En av mästarna har insjuknat och kan inte hålla maten nere. Hos utmanarna råder dålig stämning då en deltagare anses ha ljugit och gått bakom ryggen på de andra. Grupperna möts i en rafflande pristävling som plötsligt tar en oväntad vändning.

Robinson Australien del 7

17 dagar har gått sedan deltagarna satte sin fot på ön för första gången. De har kommit varandra närmare än förväntat och det råder bra stämning i lägren. Allting vänds dock upp och ner när Jonathan släpper en bomb som skakar om hela tävlingen.

Robinson Australien del 8

Mästarna kan knappt tro sina öron när de får höra om den andra stranden dit utröstade deltagare skickas. I veckans pristävling blir det känslosamt när deltagarna gör upp om gåvor hemifrån. En tuff immunitetstävling med fokus på styrka väntar sedan.

Robinson Australien del 9

Deltagarna på den andra stranden är hämndlystna och vill tillbaka in i tävlingen. Hos utmanarna är stämningen spänd och de är inte långt ifrån att ryka ihop. På örådet tappar en deltagare humöret vilket får oanade konsekvenser.

Robinson Australien del 10

Det blir allt hårdare stämning på ön och planer smids bakom varandras ryggar. Hos utmanarna är glädjen stor när de får motta gåvor från deras nära och kära. En immunitetstävling tar vid men frågan är vilket lag som går segrande ur tävlingen?

Robinson Australien del 11

Efter utmanarnas tunga start på Robinson-äventyret är antalet deltagare i de två lägren ojämnt. Jonathan väljer därför att röra om i grytan ordentligt och skapa nya grupper där deltagarna blandas. Något som skapar stor panik hos vissa.

Robinson Australien del 12

De nya lägren ger sig av för pristävling som kräver stor uthållighet. Priset är en festmåltid och alla vill vinna. En deltagare smiter ut mitt i natten för att leta efter en amulett. På veckans öråd vänds tävlingen upp och ner efter en oväntad tvist.