tv4play logo

Robinson USA

I "Robinson USA" ska 20 deltagare överleva på en öde ö i Fiji där de kommer att uppleva matbrist och vara helt utsatta för vädrets makter. Dessutom måste de prestera i tuffa tävlingar för att undvika att bli utröstade i det förrädiska ö-rådet.

Säsong 36 - 15 avsnitt

Robinson USA del 1

Deltagarna hälsas välkomna till ön av programledaren Jeff Probst som förklarar säsongens upplägg och innebörden av "Ghost Island". Deltagarna delas även in i två lag, Malolo och Naviti, och utser varsin ledare för respektive grupp.

Robinson USA del 2

Det är dags för säsongens första ö-råd och deltagarna är på spänn. Dessutom är en av de strandsatta först med att besöka den mystiska ön "Ghost island".

Robinson USA del 3

En oväntad rockad av lagen lämnar deltagarna i chock och de måste tänka om kring sina pakter och allianser.

Robinson USA del 4

Deltagarna tävlar i en klassisk och fysiskt ansträngande vattentävling. Dessutom försöker några av deltagarna att röra om i grytan och förvirra folk om vilka de egentligen kan lita på i det skrämmande ö-rådet.

Robinson USA del 5

En deltagare försöker att återuppbygga relationen med sin stam efter misslyckat försök till förräderi. De utsvultna öborna har även chansen att vinna kaffe och bakverk i en pristävling.

Robinson USA del 6

När deltagarna får veta att två stammar ska bli tre uppstår upprörda känslor. Men alla är inte helt missnöjda med beslutet och ser istället laguppdelningen till en möjlighet att komma tillbaka in i spelet.

Robinson USA del 7

Ett av lagen tror att en förbannelse vilar över dem och väljer att bränna sin flagga för att få ett slut på den. Två av deltagarna försöker säkerställa sin plats i tävlingen genom att leta efter hemliga artefakter som kan ge dem immunitet.

Robinson USA del 8

Sammanslagningen ökar spänningen på ön och i synnerhet mellan två rivaliserande deltagare.

Robinson USA del 9

Det har blivit dags för en klassisk ätar-tävling och priset består av personlig immunitet.

Robinson USA del 10

En målmedveten deltagare försöker förstöra en av öns mäktigaste allianser.

Robinson USA del 11

Två personer måste lämna ön i ett oväntat ö-råd. En av de strandsatta försöker lura sina medtävlande att han sitter på fördelar som han egentligen inte har.

Robinson USA del 12

Två av deltagarna befinner sig plötsligt i positionen som vågmästare efter en dramatisk och känslosam tävling.