tv4play logo

Charlotte Perrelli - That's What I Get

Säsong 2018 - 9 avsnitt

Så mycket bättre del 1 - Eric Gadds dag

Säsongsstart. Artisterna gör sig hemmastadda i huset på Gotland där de ska äta, sova och sjunga tillsammans. Eric Gadd är dagens huvudperson, vi får njuta av hans största hits i nya versioner och höra mer Erics genombrott men också mörkare tider.

Så mycket bättre del 2 - Louise Hoffstens dag

Louise Hoffsten står i centrum och artisterna bjuder henne på sina bästa tolkningar. Vi hör om uppväxten i Linköping och hur TV-premiären i Café Norrköping fick fart på karriären. Linneas tolkning får Stor att förstöra delar av inredningen i ladan.

Så mycket bättre del 3 - Linnea Henrikssons dag

Rökmaskinen jobbar när Linnea Henriksson bjuder in till förfest på sitt homestylade rum. Artisterna tolkar Linneas låtar, men Stor har problem med sin text. Linnea berättar om de jobbiga skolåren och svårigheterna med att gå från jazz till Idol.

Så mycket bättre del 4 - Charlotte Perrellis dag

Charlotte Perrellis historia börjar bland fåren på en bondgård. Sen blir det en härlig blandning av dansband, schlager och reggae. Charlotte berättar mer om segern i Eurovision song contest. Stor och Linnea överraskar Charlotte med hemliga gäster.

Så mycket bättre del 5 - Stors dag

Stor tar sovmorgon på sin dag och de andra får hugga i för att allt ska gå enligt planerna. Men varför måste Eric och Christer gräva en grop? Stor tappar hakan av Linneas låtval och Christer lockar fram känslor när han sjunger om sin pappa.

Så mycket bättre del 6 - Christer Sjögrens dag

Överraskningarna haglar när det är Christer Sjögrens stora dag. Eric har rotat fram pinsamheter ur Christers garderob. Linnea får iväg alla till en kyrka där hon sjunger Christer till tårar. Till slut sätter Djingis Khan punkt för en händelserik dag.

Så mycket bättre del 7 - Albin Lee Meldaus dag

Allt fokus på Albin, men han tänker bara på fotboll. Vi får höra om hur Albin gick från SFI-lärare till världsartist. Christer Sjögren drar till sig stor publik när han bjuder på konsert på gatan i Hemse. Louise överraskar alla med sitt framträdande.

Så mycket bättre del 8 - Monica Zetterlund

Säsongsavslutning. Artisterna hyllar Monica Zetterlund, en av Sveriges största musikikoner. Artistkollegan och vännen Kerstin Bagge kommer på besök. Vi hör Monicas största låtar i nya versioner, och Stor bjuder på en överraskning som chockar alla.

Så mycket bättre - återträffen 2018

Christer Sjögren, Stor, Linnea Henriksson, Eric Gadd, Charlotte Perrelli, Louise Hoffsten och Albin Lee Meldau möts igen. Christer är på julturné så hela gänget åker till Skåne för att gå på hans konsert, det blir ett fint och glatt återseende.

Säsong 2017 - 8 avsnitt

Säsong 2016 - 16 avsnitt

Bakom kulisserna – Så mycket annat - 8 avsnitt