tv4play logo

Eric Gadd - The Weight Is Gone

Eric Gadd sjunger sin version av Albin Lee Meldaus låt "The Weight Is Gone" under Så mycket bättre 2018.

Eric Gadd - The Weight Is Gone

Eric Gadd sjunger sin version av Albin Lee Meldaus låt "The Weight Is Gone" under Så mycket bättre 2018.

Säsong 10 - 8 avsnitt

Så mycket bättre del 1

19 oktober 2019 · 1h 23m 15s

Säsongsstart. Den gotländska sommaridyllen fylls av musik när några av Sveriges mest folkkära artister intar ön. Magnus Uggla, Miss Li och Petter är först på plast och fler är på väg. Vem som ska tolka vems låtar är dock fortfarande ett mysterium.

Så mycket bättre del 2

26 oktober 2019 · 1h 23m 12s

En händelserik dag väntar när sex nya tolkningar ska framföras. Petters låt ger Orup sitt livs överraskning i form av några väldigt speciella gäster. Samtidigt uppstår stor förvirring när Timbuktu inser att han repat på helt fel låt.

Så mycket bättre del 3

2 november 2019 · 1h 23m 9s

Det är dags att ta farväl av Jill och välkomna en ny artist till kollektivet. Magnus Uggla berättar om sin tuffa start på artistkarriären och Timbuktu har bjudit in en hemlig gäst. Dessutom rappar Petter på engelska för första gången någonsin.

Så mycket bättre del 4

9 november 2019 · 1h 23m 15s

Det råder kaos runt middagsbordet när två pojkband ska försöka få plats. Magnus Uggla tvingas lämna ett tråkigt besked och Miss Li får gräva guld med sina barndomsidoler. Dessutom gör Danny Saucedo entré och Orups chefskunskaper diskuteras.

Så mycket bättre del 5

16 november 2019 · 1h 23m 14s

Det blir en känslosam dag i gotländska idyllen. Danny berättar om sin smärtsamma separation och Petter hyllar sin fru. Titiyo rusar ur ladan och en ny artist gör entré. Dessutom ber Niklas Strömstedt om ursäkt för sin sågning av en av artisterna.

Så mycket bättre del 6

23 november 2019 · 1h 23m 15s

Niklas Strömstedt skickar en kärleksförklaring till sin fru inför en minst sagt förvirrad publik och en oväntad vänskap uppstår när två av artisterna tolkar varandras låtar. Carola får akutkramp i låret och en av artisterna måste rycka in.

Så mycket bättre del 7

30 november 2019 · 1h 23m 19s

Det blir kräftskiva på Grå Gåsen när två nya artister ansluter. Både ljusa och mörka samtalsämnen tar vid och Carola öppnar upp om tiden innan kändisskapet. Kvällen avslutas med en riktigt partydänga som gör det svårt för artisterna att sitta still.

Så mycket bättre del 8

7 december 2019 · 1h 23m 2s

Säsongsavslutning. Magnus Uggla fyller 65 år och det firas med pompa och ståt. Gruppen ger en historisk pensionspresent, Little Jinder bakar tårta och Ebbot andas in helium: allt för Ugglas skull. Dessutom överraskar en god vän under firandet.

Säsong 9 - 9 avsnitt

Säsong 8 - 8 avsnitt