tv4play logo

Semester

Norsk dramaserie om 19-årige Erling som återvänder till Oslo efter en lång resa utomlands. Vi följer med i hans med- och motgångar i livet som ung vuxen, där han kastas in i en berg- och dalbana av starka känslor. Med Herman Tommeraas.

Streama Semester reklamfritt på C More!

Säsong 2 - 9 avsnitt

Semester del 1

25 mars 2019 · 18m 21s

Säsongspremiär. Studentboendet är en drömplats för vissa och en mardröm för andra. Erling har till exempel lättare att trivas med det nya livet medan Maria, som precis kommit till stan, har jobbigare att känna sig hemmastadd i den stora festlyan.

Semester del 2

26 mars 2019 · 15m 20s

Det har blivit dags för den första dagen på universitetet, och många studenter känner sig nervösa och stressade. Samtidigt har Erling mycket annat att tänka på. Men den första skoldagen ger också chansen att knyta nya kontakter, vilket Maria märker.

Semester del 3

27 mars 2019 · 18m 8s

Erlings och Sunnys plan om att få egna rum spricker, men Sunny är inte rädd för att försöka igen. Maria börjar trivas mer och mer med sitt nya liv, men visst är det något som inte stämmer med mannen som driver studenthuset?

Semester del 4

1 april 2019 · 16m 48s

Festkvällen fortsätter och studenterna börjar känna av alkoholen. Maria försvinner i väg med en ny bekant, vilket får Greta att börja leta. Hon får då syn på Mikael som tycks göra något oförsvarbart. Erling vill ta reda på vad Iris sysslar med.

Semester del 5

2 april 2019 · 12m 15s

Erling vaknar upp utanför Iris lägenhet och ser något som gör honom förvirrad. Maria vaknar å sin sida upp inne på toaletten efter vad som tycks vara en vild natt. Greta berättar vad hon sett kvällen innan och tar hjälp för att undersöka saken.

Semester del 6

8 april 2019 · 11m 9s

Jacob skryter om sina nattliga äventyr, men Sunny påpekar att svensken gjort ett stort och pinsamt misstag och allt går åt skogen. Greta och Maria berättar för Erling vad de misstänker att Mikael gjorde under festkvällen.

Semester del 7

9 april 2019 · 10m 26s

Erling konfronterar Mikael med uppgifterna han fått från Greta och Maria. Mikael svarar med att ta Erling till den tjej som han misstänks ha våldtagit. Är allt ett missförstånd eller är han verkligen skyldig? Erling för vidare sanningen till Marie.

Semester del 8

15 april 2019 · 14m 9s

Sunny och Louise sätter ihop en användarenkät för att hjälpa Jacob med appen. När svensken får se frågorna blir han rasande och tycker att vännerna har missförstått vad Semester handlar om. Men enkäten leder kanske till något gott ändå?

Semester del 9

16 april 2019 · 19m 22s

Säsongsavslutning. Mikael är fortfarande arg på Erling efter anklagelserna. Jacob går på dejt med Thea, som senare skriver en kritisk artikel om appen. Studentlivet har skapat problem för både Greta och Maria som inte vet vad de ska ta sig till.