tv4play logo

Singelliv

I Singelliv får du följa unga singlar på vift i dejtingdjungeln. Jakten på kärlek utspelar sig på klubbar, caféer och i ett och annat sovrum. Streama Singelliv reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 14 avsnitt

Singelliv del 1

Säsongsstart. Josefine gör Youtubeklipp och grubblar över var hon ska tillbringa natten. Gustav går på en dejt, medan Nancy går ut för att hitta en tjej att leka vuxenlekar med. Amanda har fått en match på Tinder med en brandman.

Singelliv del 2

Amanda är nervös inför dejten med brandmannen. Dennis åker till Norrköping för att träffa tjejer, med det går inte riktigt som han tänkt sig. Maria vill bli kär och går på punkkonsert. Frågan är vem hon sover hos.

Singelliv del 3

Gustav försöker få kontakt med den snygga granntjejen. Nancy har panik och går ut för att finna lyckan. Josefine får obekväma nyheter i ett brev och Maria gör sig redo för en tjejkväll.

Singelliv del 4

Amandas singelliv börjar bli komplicerat när det finns flera killar på kö. Josefine åker till Oslo med sin syster, men frågan är vem hon tänker på. Det hettar till mellan Dennis och en tjej han träffar på krogen.

Singelliv del 5

Josefine lunchar med ett gammalt strul och känslorna bubblar upp igen. Dennis känner sig ensam när han är ute och hoppas på lite hångel.

Singelliv del 6

Nancy vill hoppa i säng med någon, men vägen dit är inte spikrak. En besviken Dennis funderar på vad tjejer egentligen vill. Gustav fortsätter att försöka få kontakt med granntjejen, men är osäker på hur. Maria ska på dejt och låser sig ute.

Singelliv del 7

Gustav bjuder över granntjejen på vin. Josefine åker till Danmark, och Amanda går ut i Västervik, men är orolig för att hon stöta på sin gamla flört. Dennis kärlek hör av sig igen samtidigt som han hoppas på sängbesök av en annan tjej.

Singelliv del 8

Dennis åker till Linköping med en kompis - en riktig brudmagnet. Nancy går på gayklubb och blir hembjuden av en tjej, men kvällen slutar inte där. Josefine pratar ut med Kristian och träffar på ett ex på krogen. Maria åker till storstan.

Singelliv del 9

Amanda och en kompis diskuterar sex. Gustav vill bjuda in granntjejen på mat, men det går inte som han hoppats. Dennis är trött på sin snälla stil och vill bli en bad boy. Maria har besök av en kille över helgen men går på fest utan honom.

Singelliv del 10

Dennis ska gå på fest nykter. Josefine tänker på killarna som hänger runt Stureplan i Stockholm och ger sig sedan ut i natten. Gustav dejtar en äldre tjej. Maria och tjejgänget tar in på hotell före de går ut och festar i Luleå.

Singelliv del 11

Maria är ledsen över att dejten med Karl blivit inställd och går ut med tjejerna. Dennis har höga förväntningar på middagen med Nicole. Nancy är på semester, men internet ställer till det för henne.

Singelliv del 12

Josefine vill visa upp sina bruna ben och hamnar på baconefterfest. Maria bestiger ett berg och berättar om ett fruktansvärt övergrepp. Ryktet har spridit sig att Dennis söker efter kärleken samtidigt som han själv börjar bli desperat.

Säsong 1 - vad hände sen? - 1 avsnitt

Säsong 1 - 12 avsnitt