tv4play logo

Sjuksystrarna på Fredenslund del 6, säsong 2

Säsong 2 - 6 avsnitt

Sjuksystrarna på Fredenslund del 1

14 augusti 2019 · 40m 5s

Säsongsstart. Erik hamnar i trubbel när han försöker hjälpa en patient och Anna känner sig särbehandlad. Bjørn får i uppgift att guida runt en kritisk journalist som ska skriva en artikel om experimentet med manliga sjuksköterskestudenter.

Sjuksystrarna på Fredenslund del 2

21 augusti 2019 · 40m 29s

Anna ger ett löfte som blir svårt att hålla när en cancersjuk skådespelerska läggs in på sjukhuset. Margrethe får en ny roll när en oväntad gäst dyker upp på hennes kontor. Nina återvänder från Jutlandia och doktor Friis våndas över sin 30-årsdag.

Sjuksystrarna på Fredenslund del 3

28 augusti 2019 · 40m 40s

Anna försöker trösta en nybliven mamma som blir förtvivlad när fröken Madsen ordinerar modersmjölksersättning åt hennes nyfödde son. Bjørn kämpar med att dölja sanningen för sina troende föräldrar och elevföreningen arrangerar sitt första möte.

Sjuksystrarna på Fredenslund del 4

4 september 2019 · 41m 58s

Lis tar till desperata metoder när en barnhemsflicka läggs in för övermedicinering och Anna blir personligt engagerad när en patient inkommer till följd av en arbetsplatsolycka. Samtidigt pågår en jämn strid om ordförandeposten i elevföreningen.

Sjuksystrarna på Fredenslund del 5

11 september 2019 · 40m 51s

Bjørn agerar när han misstänker att en patient har fått fel diagnos. Anna återförenas med en gammal vän som råkat ut för en mc-olycka och Christian brottas med en viktig fråga till Lis. Bent kämpar för att få klart en viktig forskningsartikel.

Spelas nu

Sjuksystrarna på Fredenslund del 6

18 september 2019 · 40m 45s

Säsongsavslutning. Personalbristen är tydlig och Erik tvingas bryta mot reglerna för att hjälpa Anna med ett akutfall. Tjejerna drar på jazzklubb och Christian ställer till med en förlovningsfest där Ruth visar en mer personlig sida av sig själv.

Säsong 1 - 6 avsnitt