tv4play logo

Snake boss

Ormfångaren Julia Baker och hennes partner Johnny Bagpipes rycker ut för att fånga och omplacera ormar i Brisbane, Australien.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 10 avsnitt

Snake boss del 1 - The Chase Begins

Julia beger sig ut på jakt efter en av världens farligaste ormar i vad som visar sig vara ett utmattande uppdrag.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 2 - Snakes & Ladders

Julia brottas med en mäktig pytonorm och råkar på en giftsnok som är kvick i farten. Dessutom besöker hon ett sjukhus för att diskutera hur man ska hantera ormbett.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 3 - In the Pooh!

Johnny letar efter en pytonorm under takåsarna på ett hus och det är årets varmaste dag hittills. Svetten rinner då han tampas med extrem hetta, klaustrofobi och stanken från ormens avföring.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 4 - The Lizards of Oz

Julia räddar en skräckslagen rysk rappare från en lokal förmåga och Johnny befinner sig i en dragkamp.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 5 - Whip it!

Julia får testa sina reflexer då hon ska fånga en av Australiens snabbaste ormar. Bonnie har en dålig erfarenhet vilket leder till att Barry kommer med ett förslag till Julia. En brunorm ställer till med problem.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 6 - Walk on the Wild Side

Julia räddar en polis som fått ett ovälkommet besök och Johnny tar itu med en giftorm helt på egen hand. Senare besöker Julia en skog som kryllar av iglar mitt i natten.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 7 - Dog Bites Snake

Det går illa för en pytonorm efter att den drabbar samman med två hundar. Johnny får utlopp för sin konstnärliga sida och Julia har fullt upp med att försöka kontrollera några vilda småttingar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 8 - Struggle

Julia konfronterar en pytonorm såväl som världens giftigaste landorm. Senare hämtar hon en ovälkommen gäst från ett ålderdomshem. När Johnny ska rädda en diamantpyton som inte mår bra blir han lite förtjust i ormen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 9 - Dunnies, Danger and Ducks

Johnny räddar en pytonorm i smutsiga förhållanden och Julia lanserar äntligen sitt nya företag. Senare tampas hon med en giftig havsorm och beger sig på jakt efter en brunorm medan en aggressiv and blandar sig i.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Snake boss del 10 - Face Off

Säsongsavslutning. Johnny befinner sig i en farlig situation och hittar ingen utväg. Julia råkar ut för en pytonorms illaluktande försvarsmekanism och ett uppdrag får ett oväntat resultat.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 1 - 10 avsnitt