Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Snake City

Durban har ett behagligt klimat för ormar och vi stöter på allt från mambor i fabriker till snokar i vardagsrummen. Simon och hans partner går in med livet som insats för att både ormar och människor ska kunna leva i harmoni.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 8 avsnitt

Snake City del 8

Säsongsavslutning. Simon trotsar sin största rädsla när han klättrar upp i ett träd för att fånga en grön mamba. Siouxsie stöttar honom från marken och det blir en livsfarlig kamp innan paret ger sig ut på fler av säsongens sista uppdrag.

Snake City del 7

Faran är stor när Simon och Siouxsie fångar en lång och stark svart mamba. Inte minst när de måste bära bort den bland en hel hop av människor. Paret får dessutom rycka ut till ett kloster där en nunna står öga mot öga med en dödlig spytkobra.

Snake City del 6

En stor svart mamba har slingrat sig in i en bilmotor, och Simon och Siouxsie måste dra ut den med sina bara händer. Det blir även dags att rycka ut på ett svårt uppdrag för att hitta en spottande kobra, men vilken färg har ormen egentligen?

Snake City del 5

Telefonen ringer. En svart mamba äter upp två kattungar, och hungrar efter mer. När ett barn befinner sig i hemmet är faran stor, och Simon och Siouxsie vet precis vad de måste göra. Paret räddar även en skadad orm och släpper ut den i det fria.

Snake City del 4

En svart mamba har letat sig in ett förråd bland nyfikna arbetare. Alla vill se den giftiga ormen, men det är ett farligt uppdrag och Simon vill att de håller sig undan. En äldre dam lyckas även se en orm som är mästare på att kamouflera sig.

Snake City del 3

Att flytta en livsfarlig orm från ett riktigt stökigt rum blir en utmaning för Simon och Siouxsie. De är även på jakt efter ilsken kobra som spottar gift överallt. Och Simon balanserar på en mur för att få grepp om en svårfångad grön mamba.

Snake City del 2

Simon och Siouxsie letar efter en fyra meter lång svart mamba. Den kan vara vara som helst och attackera när som helst - men Simon och Siouxsie måste hitta den. Samtidigt måste en aggressiv boomslang lockas ut från en husvägg.

Snake City del 1

När en bybo hittar ett stort ormskinn och ser något slingrande försvinna in i sovrummet, växer oron för att en svart mamba är i farten. Människorna vågar inte längre vara i sina hem och Simon och Siouxsie tar sig ut för att hitta den listiga ormen.

Vi tror du gillar