tv4play logo

Doug Seegers framför en magisk version av klassikern "Wicked Game" exklusivt i pausen

Längd: 4 min 23 sekPå TV4 Play sedan: 3 augusti 2019

Doug Seegers framför låten "Wicked Game" exklusivt i pausen på Sommarkrysset 2019

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan ses i hela världen

Om Sommarkrysset - med Lottodragningen:Sommaren är här och det är dags igen för scenen på Gröna Lund i Stockholm att fyllas med artister, underhållare och andra gäster. Gry Forsell är programledare och som tittare har man chansen att ringa in och vinna fina priser, om man klarar krysset.

Hela program - 10 avsnitt

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 10

Säsongsavslutning. Ava Max slog igen med dunder och brak när hon släppte låten Sweet but psycho förra året. I kväll kommer hon till Gröna Lund för att uppträda. Det gör också dansbandslegendarerna Sven-Ingvars och 15-årige Theoz.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 9

Den amerikanska countryartisten Doug Seegers kommer på besök i kväll. Det blir också riktigt fartfyllt när Mamma Mia! The Party tolkar Abbas nästan oändliga låtskatt. Dessutom kommer Lena Philipsson, Lina Hedlund och Paul Rey.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 8

Det själfulla popundret Sabina Ddumba kommer och hälsar på Gry Forssell på Gröna Lund. Hon får sällskap av Wiktoria, Hedda Hatar och Rigmor Gustafsson. Dessutom kommer Keiino hela vägen från Norge för att uppträda.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 7

I kväll får Gry Forssell sällskap av bland andra Benjamin Ingrosso och Felix Sandman. Dessutom kommer Backyard Babies för att spela på Gröna Lund, och det gör Mohombi och Sigrid Bernson också.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 6

Pontus & Amerikanerna, som tog en paus i över 20 år, är tillbaka med den nya singeln Folk som oss. Stockholmsgruppen är en av kvällens akter, likt Jon Henrik Fjällgren, Gutarra, Anis Don Demina och Mapei.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 5

För 30 år sedan släppte Jakob Hellman det hyllade albumet ... och stora havet – hans hittills enda. I kväll spelar han på Gröna Lund. Det gör också schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, populära Nano, kritikerrosade Kitok, Leia och Silvana Imam.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 4

I kväll får Gry Forssell besök av bland andra Takida som firar 20 år. Dessutom kommer den alltid lika finstämda Tomas Andersson Wij, liksom Måns Zelmerlöw, Miss Li, Petter, Estraden, Kaliffa och Dotter.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 3

Det blir en kväll med många artister på scenen när bland andra David och Kristina Lindgren kommer på besök. De får sällskap av Idolvinnaren Chris Kläfford, Melodifestivalenfinalisten Hanna Ferm samt Movits! och Tjuvjakt.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 2

I kväll gästar rapparen Erik Lundin Gröna Lund. Han släppte tidigare i år sitt första album Zebrapojken. Anna Bergendahl tog sig till final i årets Melodifestivalen. Hon uppträder också, precis som folkkära Peter Jöback.

Tillgängligt: 19 dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 1

Säsongstart. Sommaren är här, och det är Sommarkrysset med Gry Forssell också. Det blir en fullspäckad premiär med gäster som Bonnie Tyler, Jessica Andersson, Näääk & Denz, Linae och det alltid lika finstämda Weeping Willows.

Tillgängligt: 19 dagar till