tv4play logo

Tove Lo - Habits

Längd: 3 min 26 sekPå TV4 Play sedan: 26 juli 2014

Stjärnskottet Tove Lo lyste upp hela Gröna lund med sin show.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan ses i hela världen

Om Sommarkrysset - med Lottodragningen:Sommaren är här och det är dags igen för scenen på Gröna Lund i Stockholm att fyllas med artister, underhållare och andra gäster. Gry Forsell är programledare och som tittare har man chansen att ringa in och vinna fina priser, om man klarar krysset.

Hela program - 6 avsnitt

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 6

Pontus & Amerikanerna, som tog en paus i över 20 år, är tillbaka med den nya singeln Folk som oss. Stockholmsgruppen är en av kvällens akter, likt Jon Henrik Fjällgren, Gutarra, Anis Don Demina och Mapei.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 5

För 30 år sedan släppte Jakob Hellman det hyllade albumet ... och stora havet – hans hittills enda. I kväll spelar han på Gröna Lund. Det gör också schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, populära Nano, kritikerrosade Kitok, Leia och Silvana Imam.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 4

I kväll får Gry Forssell besök av bland andra Takida som firar 20 år. Dessutom kommer den alltid lika finstämda Tomas Andersson Wij, liksom Måns Zelmerlöw, Miss Li, Petter, Estraden, Kaliffa och Dotter.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 3

Det blir en kväll med många artister på scenen när bland andra David och Kristina Lindgren kommer på besök. De får sällskap av Idolvinnaren Chris Kläfford, Melodifestivalenfinalisten Hanna Ferm samt Movits! och Tjuvjakt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 2

I kväll gästar rapparen Erik Lundin Gröna Lund. Han släppte tidigare i år sitt första album Zebrapojken. Anna Bergendahl tog sig till final i årets Melodifestivalen. Hon uppträder också, precis som folkkära Peter Jöback.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Sommarkrysset - med Lottodragningen del 1

Säsongstart. Sommaren är här, och det är Sommarkrysset med Gry Forssell också. Det blir en fullspäckad premiär med gäster som Bonnie Tyler, Jessica Andersson, Näääk & Denz, Linae och det alltid lika finstämda Weeping Willows.

Tillgängligt: 30+ dagar till