tv4play logo

Säsong 4 - 7 avsnitt

SOS – Nattens hjältar del 9

8 december 2019 · 42m 4s

En intensiv biljakt tar fart och Pierre får stöd av polishelikoptrar för att hålla koll på förövaren. Samtidigt får Robb och Bethany bevittna ett hjärtskärande ögonblick när en mamma måste välja om hon ska skicka sin son i fängelse eller inte.

SOS – Nattens hjältar del 8

1 december 2019 · 42m 2s

Totalt kaos utbryter när skott avlossas under en fotbollsmatch. En ung man skadas och Will och Dimitri kommer snabbt till undsättning. För Mayville och Stokes blir det allt annat än ett lugnt skift när ett flertal bombhot riktas mot Ybor City.

SOS – Nattens hjältar del 5

11 december 2019 · 41m 48s

Insatsstyrkan kallas in när en misstänkt man försvinner in i ett bostadsområde efter en vild biljakt. För att maximera sökandet kallas även helikopterpolis in. Rush och Rutledge kämpar med ett övertyga en man med bröstsmärtor att åka till sjukhuset.

SOS – Nattens hjältar del 4

10 december 2019 · 41m 52s

Mark och Austin ställs inför en stor utmaning när en man som blivit knivhuggen ett flertal gånger vägrar motta vård. En fartfylld biljakt tar plötsligt en oväntad vändning när en av de misstänkta kastar sig ut och flyr till fots.

SOS – Nattens hjältar del 3

9 december 2019 · 42m 47s

Läget är kritiskt när ett knivdåd sker inne på en klubb. Roni och Cooper jagar gärningsmännen till fots men frågan är om de kommer hinna ikapp? Samtidigt har en man blivit skjuten i halsen och Doug och Stokes gör allt de kan för rädda mannens liv.

SOS – Nattens hjältar del 2

6 december 2019 · 42m 56s

Det är skarpt läge när en man tar kontakt med polisen och ber om hjälp i sökandet efter hans dotter som misstänks ha omkommit. Välkända tjuvar jagas och polisduon Rush och Rutledge försöker hjälpa en hundvalp som är fast i en brinnande lägenhet.

SOS – Nattens hjältar del 1

5 december 2019 · 41m 21s

Säsongsstart. Robb och Bethany har en tuff kväll och det blir inte bättre när de tvingas dra vapen i jakten på en misstänkt. Samtidigt kämpar brandkåren med att förhindra en brand från att sprida sig till en närliggande park.

Säsong 3 - 5 avsnitt