tv4play logo

Syskonen Anna och Max söker en försvunnen syster i El Salvador

Säsong hösten 2018 - 10 avsnitt

Spårlöst del 1

26 augusti 2018 · 43m 55s

Säsongsstart. Daniel föddes i Bogotá, Colombia. Tre månader gammal kom han till Sverige och med sig i sitt bagage hade han ett brev från sina biologiska föräldrar. I det brevet går det bland annat att läsa att de önskar honom ett bra liv, och att de en dag ska få chansen att ses igen. Med den förhoppningen återvänder nu Daniel till Colombia.

Spårlöst del 2

2 september 2018 · 43m 59s

För drygt 40 år sedan kom Sandra till Sverige tillsammans med sin lillasyster Emelina. Systrarna var oskiljaktiga fram till en dag då Emelina hastig gick bort. Efter det har Sandra aldrig orkat tänka på sitt chilenska ursprung. Tillsammans med sin son Philip åker de nu till Chile för att söka svar med Hans Fahlén.

Spårlöst del 3

9 september 2018 · 44m 6s

Sofie var bara fyra månader när hon lämnade Taiwan och kom till Sverige. Med åren har frågorna kring hennes identitet väckts till liv. Nu åker Sofie tillbaka till Taiwan med Agneta Sjödin för att få svar på sina frågor och för att finna sin biologiska mamma.

Spårlöst del 4

16 september 2018 · 44m 9s

För 35 år sen föddes Susanne i indonesiska Jakarta och hon var bara 16 dagar gammal när hon lämnades för adoption till Sverige. Susanne har alltid drömt om att få träffa sin biologiska mamma och har själv sökt utan resultat. Nu åker hon tillbaka till Indonesien med Hans Fahlén för att söka efter sina rötter.

Spårlöst del 5

23 september 2018 · 44m 10s

Tatiana föddes i Sao Paulo, Brasilien, för 30 år sen. När hennes mamma jobbade fick Tatiana spendera tid hos en annan familj för att inte vara ensam. En dag dök mamman inte upp och Tatiana lämnades bort för adoption. Nu åker hon och Lucette Rådström tillbaka till Brasilien för att ta reda på vad som egentligen hände.

Spårlöst del 6

30 september 2018 · 43m 59s

Sofia kom till Sverige när hon var ett år gammal från Sydkorea. Trots en trygg uppväxt i Jämtland så har hon alltid funderat över sitt ursprung. När hennes morfar gick bort insåg hon att tiden går fort och skulle hon söka sina rötter kan hon inte vänta längre.

Spårlöst del 7

7 oktober 2018 · 43m 52s

Bara sex veckor gammal lämnades David in på ett Colombianskt sjukhus av sin biologiska mamma med svåra brännskador. Hon återvände aldrig för att hämta honom, utan han lämnades vidare till en fosterfamilj i väntan på adoption. Tre år gammal kom han till Sverige.

Spårlöst del 8

14 oktober 2018 · 44m 2s

Daniel lämnades dödssjuk på en klinik i Bangladesh för 43 år sedan. Efter ett år tillfrisknade han och fick följa med sina adoptivföräldrar tillbaka till Sverige. Nu vill han vill ta reda på vad som hände med familjen i Bangladesh.

Spårlöst del 9

21 oktober 2018 · 44m 13s

Under hela Daniels uppväxt stod ett foto av en liten pojke i familjens bokhylla – hans tyske halvbror Frank. Daniels mamma drömde om att få återse Frank ända tills hon dog. Nu åker Daniel till Tyskland för att försöka uppfylla sin mammas önskan.

Spårlöst del 10

28 oktober 2018 · 43m 57s

Säsongsavslutning. Pontus kom till Sverige från Polen när han var 2 år gammal, men tyvärr blev hans uppväxt allt annat än harmonisk. Under åren har han ofta funderat på varför han blev bortadopterad och om hans liv kanske hade blivit bättre i Polen?

Säsong hösten 2017 - 3 avsnitt