tv4play logo

Spiken

Svensk humorserie från 2018. Spiken är en ganska speciell kille som jobbar som programmerare på ett nystartad techbolag. Han har lite svårt att läsa sociala koder och detta leder till att han ofta hamnar i komiska och märkliga situationer.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

Spiken del 1

Seriestart. Chefen anlitar en konsult som ska granska och effektivisera Spiken och hans kollegor. Konsulten har dock ingen aning om vilken utmaning som väntar honom när han ställs öga mot öga med Spiken och hans speciella arbetssätt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 2

Spikens chef har lite trubbel med att få företagets ekonomi att gå runt. Han ger Spiken, Jerry och Petra i uppdrag att på bara några timmar komma på en ny innovativ affärsidé som ska göra så att miljarderna börjar rulla in.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 3

Jerry upptäcker att Spiken kan förutspå andra människor öden och Jerry ser direkt möjligheten att göra business på Spikens förmåga. Saker och ting går dock inte som Jerry tänkt sig och han hamnar snabbt i trubbel på kontoret.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 4

I ett försök att liva upp stämningen på kontoret råkar Jerry skicka ett skämtmail till helt fel person, nämligen chefen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 5

Chefens mobil är spårlöst försvunnen och han kan bara misstänka det värsta – någon har stulit den! Spikens lojalitet till chefen leder till ett nytt övervakningssystem på kontoret och inlåsta potentiella tjuvar på kontoret.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 6

Jerry övertygar Spiken om att han skulle behöva träffa någon av det motsatta könet. Spiken är måttligt reserverad ända tills han träffar Ella…

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 7

En av Spikens favoritsysslor är luftgevärstävlingar. På något märkligt sätt får han denna gång med sig Jerry på en stor tävling. Där Spiken hamnar i mitten av en stor bettingaffär, vilket betyder att de snart hamnar i klorna på en liga.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Spiken del 8

Säsongsavslutning. Naive Spiken går på ett scam-mail som han fått, där en avlägsen släkting lovar föra över ett enormt arv om Spiken bara betalar 10 000 kr på momangen. Pengarna lånar han från företagskontot, och det går snabbt utför för Spiken.

Tillgängligt: 30+ dagar till