tv4play logo

Stjärnkusken

Kända svenskar ställs inför den tuffa utmaningen att lära sig bemästra äkta hästkrafter. Streama Stjärnkusken reklamfritt på C More!

Säsong 2 - 6 avsnitt

Stjärnkusken del 1

26 januari 2017 · 44m 9s

Säsongsstart. De tävlande kändisarna möts upp på ett fullsatt Solvalla. De blir uppläxade av stallchefen och travprofilen Lennart Forsgren och gör sin stapplande debut bakom hästryggen på travgården Simlom.

Stjärnkusken del 2

2 februari 2017 · 44m 10s

Det har gått en vecka sedan de sju tävlande satte sig i en travsulky för första gången och precis när de börjar känna sig bekväma med sina shetlandsponnyer utsätter Jennifer och Erik dem för större utmaningar.

Stjärnkusken del 3

9 februari 2017 · 44m 11s

Sex deltagare är kvar på gården och nu är de uppdelade i två lag som ställs mot varandra. Samtidigt är det dags för dem att få sina stora hästar. För en del blir mötet med dem känslomässigt och väcker gamla minnen till liv.

Stjärnkusken del 4

16 februari 2017 · 43m 58s

Om bara ett par veckor ska deltagarna köra ett finallopp inför fullsatta läktare på Solvalla. Men än har de inte klarat av att köra själva, så nu är det dags att försöka styra sulkyn på egen hand. Något Jennifer och Erik bävar för.

Stjärnkusken del 5

23 februari 2017 · 44m 6s

Fyra deltagare återstår och de slipar nu på sin taktik för att vinna. De måste även lära sig att köra om i full fart på travbanan. Det blir en tuff kamp om finalplatserna och motståndet kommer från oväntat håll.

Stjärnkusken del 6

2 mars 2017 · 43m 51s

Säsongsavslutning. Det är dags för den stora finalen. Deltagarna tar farväl av stallchefen Lennart Forsgren och beger sig till ett snöigt och blåsigt Solvalla. De svåra väderförhållandena får Erik och Jennifer att fundera kring säkerheten.

Säsong 1 - 6 avsnitt