tv4play logo

Stjärnkusken del 6, säsong 2

Säsong 1 - 6 avsnitt

Stjärnkusken del 1

26 juni 2015 · 44m 6s

Deltagarna flyttar in på landets ledande travskola för att lära sig allt om trav. Det blir en utmanande vecka då det gäller att överkomma sin rädsla för hästar och ta in mycket information. De ska också tävla om var de ska bo, på ett slott eller i stallet.

Stjärnkusken del 2

3 juli 2015 · 44m 12s

De två lagens olika liv sätter sina spår. Slottslaget lever i lyx och kan fokusera på sin träning medan stallaget sliter i stallet från arla morgon till sena kvällen. Det är nu dags för deltagarna att bekanta sig med större hästar och allt avslutas med en duell där en tävlande får lämna tävlingen.

Stjärnkusken del 3

10 juli 2015 · 44m 3s

En överraskning väntar deltagarna, något vissa bävat för. Det är dags att möta varmblodstravarna. De ska inte bara lära sig att köra dem utan också klara av andra utmaningar. Travkuskarna Erik och Jennifer drillar de tävlande som till slut möts i en duell där en tävlande får lämna tävlingen.

Stjärnkusken del 4

17 juli 2015 · 44m 6s

Sex tävlande återstår och för att få dem att inse allvaret och riskerna med sporten tar tränarna Erik och Jennifer till tuffa metoder. En av deltagarnas häst blir sjuk och för duellanterna väntar ett lerigt lopp där en av dem tvingas lämna tävlingen.

Stjärnkusken del 5

24 juli 2015 · 44m 5s

Det gäller för deltagarna att finslipa sin taktik för att hålla sig kvar i tävlingen. Det är också dags att splittra lagen och det blir en tuff kamp om vilka som går vidare till finalen. En deltagares rädsla för fart sätts på prov.

Stjärnkusken del 6

31 juli 2015 · 44m 11s

Det är dags för final och de tävlande tar farväl av travgården och Kari. Precis innan de bege sig till Halmstad där finalen ska avgöras ställs de inför en semifinal på Solvalla. Sedan är det dags att göra upp inför 15 000 åskådare om vem som är årets stjärnkusk.

Säsong 2 - 6 avsnitt