tv4play logo

Stjärnornas stjärna

Under åtta stjärnspäckade veckor gör åtta stora svenska artister upp i olika musikgenres. Programmet leds av Petra Mede.

Se programmet syntolkat här

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2019 - 8 avsnitt

Stjärnornas stjärna del 1

Säsongsstart. Stjärnornas stjärna är tillbaka och i säsongspremiären är det hårdrock som gäller. Har artisterna vad som krävs för att bemästra låtar av klassiska band som Kiss, Iron Maiden, Motörhead, Aerosmith och Bon Jovi?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 2

I kväll ska våra stjärnor ge sig på den svenskaste av musikgenrer: dansband. Det blir örhängen av bland andra storheter som Vikingarna, Sven-Ingvars och Thorleifs.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 3

I kväll ställs stjärnorna inför den kanske svåraste utmaningen hittills när de tvingas rappa. Hur ska Plura, Shirley och resten av gänget lyckas hantera låtar av Jay Z, Missy Elliott och Petter?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 4

I kväll får stjärnorna en ordentlig utmaning när de ska ge sig in i latinomusikens värld. Vem klarar bäst av att anpassa sig till genren – och kommer någon av våra artister att leverera en succé i samma klass som Despacito?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 5

Operasångare ägnar en livstid åt att slipa på sitt instrument. Artisterna i Stjärnornas stjärna har en vecka på sig att hitta rätt. I kväll får vi se hur väl de lyckats.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 6

Det blir en minst sagt utmanande kväll för stjärnorna. De kastas nämligen mellan två vitt skilda genres: disco och svenska visor. Det är också mycket som står på spel, för de som klarar förvandlingen bäst går vidare till semifinal.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 7

Det är dags för semifinal och de stjärnorna som är kvar utmanas återigen i två olika genres. Det är dels musikal och dels rock'n'roll från 50-talet som står på schemat. Vilka två artister klarar de båda musikstilarna bäst och kniper finalplatserna?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Stjärnornas stjärna del 8

Säsongsavslutning. Det är bara två tävlanden som lyckats ta sig hela vägen till finalen och i kväll ska svenska folket avgöra vilken som är den ultimata artisten. Vem lyckas övertyga mest och ta hem Stjärnornas stjärna 2019?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 2018 - 8 avsnitt