tv4play logo

Superskaparna

Sju kreativa deltagare tar DIY-trenden till nya nivåer när de skapar allt från maffiga takkronor till glamourösa smycken. Programledare Marie Serneholt tar hjälp av en expertjury för att utse vinnaren. Streama Superskaparna reklamfritt på C More!

Säsong 1 - 7 avsnitt

Superskaparna del 1

21 februari 2017 · 43m 53s

Seriestart. Temat är glamour och deltagarna ska först skapa ett galasmycke, men tiden är knapp och uppgiften blir tuff. Den stora utmaningen går ut på att göra en takkrona de luxe av valfritt material.

Superskaparna del 2

28 februari 2017 · 43m 50s

Temat är personlighet och barndomsminnen. Den första utmaningen går ut på att skapa en bordslampa med hjälp av gamla leksaker och sedan gör deltagarna en vikvägg av tre gavlar. Det gäller att visa upp sin personliga stil.

Superskaparna del 3

7 mars 2017 · 44m 16s

Temat är färgfest och deltagarna får i uppdrag att göra ett färgglatt kakfat i flera våningar. Den andra utmaningen går ut på att göra om ett gammalt skåp och det gäller att planera ordentligt så att projektet blir färdigt i tid.

Superskaparna del 4

14 mars 2017 · 44m 11s

Temat är jordens element. Först ska deltagarna skapa en hängande dekoration, en drömfångare, ett vindspel eller en mobil som ska spegla ett valt element. Nästa utmaning blir att göra en sänggavel.

Superskaparna del 5

21 mars 2017 · 43m 45s

De fyra återstående deltagarna drar lott om ett land som ska vara inspiration när de skapar en väggspegel med ram. Sedan gör de om en gammal resväska till något helt annat.

Superskaparna del 6

28 mars 2017 · 43m 56s

Temat är djur och natur och den första utmaningen handlar om återvinning. De tre deltagarna får en timme på sig att skapa ett valfritt objekt med hjälp av petflaskor. Sedan blir de tilldelade en hund som de ska fixa en hundbädd åt.

Superskaparna del 7

4 april 2017 · 43m 52s

Säsongsavslutning. Finalen är här och det sista uppdraget för de två finalisterna blir att skapa en festlig bordsdekoration och en dekorativ dukning. Det gäller att låta kreativiteten flöda och att prestera på topp för att ta hem segern.