tv4play logo

Superskaparna del 7, säsong 1

Säsong 1 - 7 avsnitt

Superskaparna del 1

Seriestart. Temat är glamour och deltagarna ska först skapa ett galasmycke, men tiden är knapp och uppgiften blir tuff. Den stora utmaningen går ut på att göra en takkrona de luxe av valfritt material.

Superskaparna del 2

Temat är personlighet och barndomsminnen. Den första utmaningen går ut på att skapa en bordslampa med hjälp av gamla leksaker och sedan gör deltagarna en vikvägg av tre gavlar. Det gäller att visa upp sin personliga stil.

Superskaparna del 3

Temat är färgfest och deltagarna får i uppdrag att göra ett färgglatt kakfat i flera våningar. Den andra utmaningen går ut på att göra om ett gammalt skåp och det gäller att planera ordentligt så att projektet blir färdigt i tid.

Superskaparna del 4

Temat är jordens element. Först ska deltagarna skapa en hängande dekoration, en drömfångare, ett vindspel eller en mobil som ska spegla ett valt element. Nästa utmaning blir att göra en sänggavel.

Superskaparna del 5

De fyra återstående deltagarna drar lott om ett land som ska vara inspiration när de skapar en väggspegel med ram. Sedan gör de om en gammal resväska till något helt annat.

Superskaparna del 6

Temat är djur och natur och den första utmaningen handlar om återvinning. De tre deltagarna får en timme på sig att skapa ett valfritt objekt med hjälp av petflaskor. Sedan blir de tilldelade en hund som de ska fixa en hundbädd åt.

Spelas nu

Superskaparna del 7

Säsongsavslutning. Finalen är här och det sista uppdraget för de två finalisterna blir att skapa en festlig bordsdekoration och en dekorativ dukning. Det gäller att låta kreativiteten flöda och att prestera på topp för att ta hem segern.