tv4play logo

Sverige mot Norge

Nytt avsnitt varje torsdag

Här möts några av Sveriges och Norges mest framgångsrika längd- och skidskyttestjärnor i spännande landskamper i den grekiska värmen. Förutom imponerande kraftmätningar delar stjärnorna även med sig av stora händelser som format deras karriärer.

Kommande avsnitt

Torsdag 20 feb

Sverige mot Norge del 7

Säsong 1 - 6 avsnitt

Sverige mot Norge del 6

13 februari 2020 · 44m 23s

Stjärnorna är tillbaka på stranden där dagens tävlingar avgörs och det gäller att säkra bonussekunder inför finalen. Under middagen är temat motivation och så pratar Petter Northug ut om den uppmärksammade fyllekörningen för drygt fem år sedan.

Sverige mot Norge del 5

6 februari 2020 · 45m 12s

Halvvägs in i tävlingen är alla bekanta med varandras styrkor och svagheter vilket såklart påverkar det taktiska spelet. Två av deltagarna möts i en extremt krävande stafett. Vi får även höra hur stjärnorna peppar upp sig efter motgångar.

Sverige mot Norge del 4

30 januari 2020 · 45m 31s

Den här gången testas våra skidhjältars smärtgräns och inför dagens sista tävling gäller det att vara klar i huvudet. Vid middagen diskuteras den enorma press som följer framgångarna och Tiril berättar om hur det ibland kan bli för mycket..

Sverige mot Norge del 3

23 januari 2020 · 44m 12s

Dagens kraftprov avgörs i vatten och för laget som förlorar väntar ett pinsamt straff. Vid middagen talar Therese Johaug ut om sin uppmärksammade doping-dom. Sebastian Samuelsson förklarar också varför han är så engagerad i anti-dopingarbete.

Sverige mot Norge del 2

16 januari 2020 · 44m 52s

I dagens tävlingar är förmågan att samarbeta avgörande och det blir en stenhård kamp i vallgraven runt stan. För förlorarna väntar ett pinsamt straff. Under middagen får vi reda på vad skidhjältarna hade ägnat sig åt om det inte blivit elitidrott.

Sverige mot Norge del 1

9 januari 2020 · 45m 18s

Programstart. Skidhjältarna flyttar in på hotellet där de knappt hinner göra sig hemmastadda förrän tävlingarna drar igång. Under middagen får vi veta allt om det uppmärksammande ordkriget mellan rivalerna Petter Northug och Calle Halfvarsson.