tv4play logo

Sverige Springer

Programledare Andreas Odén och löpexpert Bianca Salming hjälper och inspirerar både elitidrottare och kompletta noviser inom området träning och löpning. Svenska olympier samsas med fritidsmotionärer när de tar sig an individuella utmaningar.

Kommande avsnitt

Fredag 6 mar

Sverige Springer del 6

Säsong 5 - 5 avsnitt av 9

Sverige Springer del 5

28 februari 2020 · 22m 0s

Bianca och Andreas blir starka och smidiga under Bea Sjöberg Magnussons styrkeyoga-pass. Anna och Emil upptäcker Davos på löparskor, och kör parträning på Playitas. Dessutom förklaras kolhydraternas betydelse för kvalitativ träning av forskare.

Sverige Springer del 4

21 februari 2020 · 22m 0s

Anna och Emil Jönsson Haag älskar längdskidor, och för löpare är det fantastisk alternativ träning så här års. De lär ut skidåkningens grunder i Orsa Grönklitt. Bianca Salming kör tuffa intervaller på bana, och backträning på resan på Playitas.

Sverige Springer del 3

14 februari 2020 · 22m 7s

Bianca Salming kör alternativ träning med Andreas Odén på gymmet. Anna och Emil Jönsson Haag laddar för fjällmaraton med ett rejält backpass, och introducerar deltagarna på Sverige Springer-resan i skivstångsträningens grunder.

Sverige Springer del 2

7 februari 2020 · 21m 39s

Winterrun i Stockholm är årets första lopp för många löpare, i alla fall för Anna och Emil Jönsson Haag som tar med sig sonen Harry på hans första lopp i livet. På träningsresan till Playitas är det yoga och stavträning på menyn.

Sverige Springer del 1

31 januari 2020 · 22m 0s

Anna och Emil Jönsson Haag tar med Andreas på en löptur på isarna utanför Orsa Grönklitt. Sverige Springer besöker årets mest lysande lopp i Göteborg - GORE-TEX Winterrun, och så drar hela gänget på träningsresa till Playitas på Fuerteventura.