tv4play logo

Sveriges mästerkock - Efter stängning

Utslagna mästerkockar kliver tillbaka in i mästerkocksköket efter stängning. Men efter en duell står bara en kvar. Vem det blir avgör den enväldige domaren Markus Aujalay som också står för utmaningarna och coachar deltagarna.

Säsong 4 - 5 avsnitt av 10

Sveriges mästerkock - Efter stängning del 5

26 februari 2020 · 44m 16s

Kvällens första utmaning tas emot med blandade reaktioner när deltagarna får reda på att dumplings står på menyn. I den avgörande duellen är temat potatis. Som inspiration visar Markus hur han tillreder denna välsmakande knöl på tre olika sätt.

Sveriges mästerkock - Efter stängning del 4

19 februari 2020 · 44m 13s

Kvällens första utmaningen blir riktigt tuff, amatörkockarna ska laga fiskbullar, en rätt som Markus egentligen aldrig har tyckt om. I duellen blir stressen påtaglig när uppgiften är att laga tre olika sliders på endast 45 minuter.

Sveriges mästerkock - Efter stängning del 3

12 februari 2020 · 44m 12s

Alla hjärtans dag står för dörren och deltagarna får i uppgift att laga en romantisk rätt. I den avgörande duellen står en italiensk dessertklassiker på menyn. Som vanligt håller Markus en masterclass där han delar med sig av ovärderliga tips

Sveriges mästerkock - Efter stängning del 2

5 februari 2020 · 44m 9s

I kvällens första utmaning ska laga varsin huvudrätt med frukt i fokus! I kampen om den andra platsen ska korvmojskorv tolkas! Som hjälp på vägen visar Markus hur han lagar till tre av sina favorittillbehör, räksallad, ketchup och rostad lök.

Sveriges mästerkock - Efter stängning del 1

29 januari 2020 · 44m 10s

Första utmaningen handlar om att ge kvarterskrogsklassikern plankstek ett ansiktslyft. I den avgörande duellen är uppgiften att laga valfri rätt med krabba. Markus håller också en masterclass där han visar sina bästa knep för att laga crab-cakes.