Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Talang UK

Vanliga britter får chansen att visa upp sina udda, imponerande och underhållande talanger framför en färgstark jury bestående Amanda Holden, Alesha Dixon och David Walliams. Juryn leds av den frispråkige skivbolagschefen Simon Cowell.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 12 - 18 avsnitt

Talang UK del 1

Säsongstart. Det är dags för den första auditionen och juryn ska bland annat bedöma en gospelkör från Leicester, en cirkusartist från Australien och uppfinnaren Marty som har modet att linda in Simon Cowell i toalettpapper.

Talang UK del 2

Jakten på Storbritanniens nästa stora underhållare fortsätter och denna gång ska den färgstarka juryn bland annat bedöma en imitatör, en sjungande pastor, en 68-årig AC/DC-fantast och två akrobater som utmanar gravitationen.

Talang UK del 3

I det tredje avsnittet får vi se uppträdanden av en grupp magdansare från Berkshire, en magiker från London och en grupp illusionister från Nederländerna. Dessutom får vi höra traditionell mongolisk halssång, till Simons stora glädje.

Talang UK del 4

60-åringen Donchez får ordentlig fart på juryn med sin egenskrivna låt "Wiggle Wine", medan Malcolm från Somerset dansar flamenco - utan musik. Kören The D-Day Darlings visar upp sin nostalgiska arméstil, och en 90-åring sjunger vackert om kärlek.

Talang UK del 5

En 82-årig sångare tar juryn med storm när han framför låten "Shut up" av artisten Stormzy. Dessutom får vi se cyprioten Bambas och hans talang för att balansera brinnande glas och en skolklass som genomför en dans inspirerad av superhjältar.

Talang UK del 6

Det råder kunglig bröllopsyra i Storbritannien i samband prins Harry och Meghan Markle's giftermål. Lyckas talangerna imponera på juryn har de möjligheten att få stå för underhållningen på bröllopet och visa upp sina underhållande färdigheter.

Talang UK del 7

Det har blivit dags för den sista uttagningen innan semi-finalerna drar igång. Det är de sökandes sista chans att visa juryn, under ledning av Simon Cowell, att de har det som krävs för att bli Storbritanniens nästa stora underhållare.

Talang UK del 8

Efter hundratals auditions har det blivit dags för semi-finaler i brittiska Talang. 40 akter ska framträda live inför juryn och de tävlande måste göra sitt allra yttersta för att stanna kvar i talangjakten.

Talang UK del 9

Röstningsprogram där vi får reda på vilka av deltagarna tittarna vill se mer av.

Talang UK del 10

Det har blivit dags för semi-final nummer två. Deltagarna som gått vidare från uttagningarna måste nu prestera sitt yttersta för att övertyga tittarna om att det förtjänar att vara kvar i tävlingen.

Talang UK del 11

Röstningsprogram där vi får reda på vilka av deltagarna som har fått flest röster av tittarna och därmed får stanna kvar i tävlingen.

Talang UK del 12

Det har blivit dags för semi-final nummer tre. Deltagarna som gått vidare från uttagningarna måste nu prestera sitt yttersta för att övertyga tittarna om att det förtjänar att vara kvar i tävlingen.

Vi tror du gillar