tv4play logo

Samir Badran & Alexander Bard på roadtrip - Talang 2020

Häng med i Samir och Alexanders samtal om hur man blir en framgångsrik artist, undviker gå in i väggen och Östergötland. Allt under en roadtrip till Talang-studion.

Samir Badran & Alexander Bard på roadtrip - Talang 2020

Häng med i Samir och Alexanders samtal om hur man blir en framgångsrik artist, undviker gå in i väggen och Östergötland. Allt under en roadtrip till Talang-studion.

Säsong 2020 - 7 avsnitt

Talang del 7

21 februari 2020 · 1h 6m 2s

Denna afton lär vi känna akrobaten Harley Queen och stuntmannen Doctor Impossible som sätter David Batras liv på spel. Jens och Tomas bakar en tårta samtidigt som de får elstötar och juryn väljer ut vilka talanger som tar sig vidare till semifinal.

Talang del 6

14 februari 2020 · 1h 6m 8s

Denna afton stiftar vi bekantskap med Ronny Rock och hans brinnande flakmoppe. Vi lär även känna vildarna i Viking Kids och får se kärleken spira på talangscenen. Dessutom hamnar Pär och Samir i sin första Batra Challenge.

Talang del 5

7 februari 2020 · 1h 6m 11s

Talangtåget rullar vidare och denna afton stiftar vi bekantskap med Flying Family som bjuder på ett framträdande som får Bianca att bryta ihop. Vi möter även den 13-årige magikern Max, truckföraren Oscar och Anna, som visar prov på extrem styrka.

Talang del 4

31 januari 2020 · 1h 6m 12s

Grisen Laila gör entré på talangscenen och magikern Rune försöker imponera på juryn med ett fascinerande maginummer. Vi stiftar även bekantskap med Talangs yngsta deltagare någonsin, femårige Alexander, som visar upp på sina minneskunskaper.

Talang del 3

24 januari 2020 · 1h 5m 42s

Talangs överraskningsfest fortsätter och när Hans kliver in på scen har Bianca tappat bort sin käraste ägodel. Beatrice framträder med sina dresserade råttor, 7-årige Kareem har skrivit en egen låt och Charlie berättar om sitt liv genom en sång.

Talang del 2

17 januari 2020 · 1h 6m 30s

Charmtrollet Biggan försöker spränga en pyramid av toarullar och gävlekillen Rasmus visar upp sina kartkunskaper. Vi möter dessutom Maja som tagit ett livförändrande beslut och akrobaten David som hoppas på att ge juryn sitt livs överraskning.

Talang del 1

10 januari 2020 · 1h 6m 6s

Säsongsstart. Väntan är över – jakten på Sveriges vassaste talang är äntligen igång. I säsongens första avsnitt möter vid den skönsjungande elvaåringen Margaux. Vi lär även känna värmlänningen Peter som bjuder på ord-vits-marathon och magikern Johan.

Säsong 2019 - 10 avsnitt