tv4play logo

The Bay

Brittisk kriminalserie i sex delar om polisen Lisa Armstrong som utreder försvinnanden i den lilla kuststaden Morecambe Bay. Ett rutinfall förvandlas till en mardröm när Lisa inser att hon har en personlig koppling till den drabbade familjen.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 6 avsnitt

The Bay del 1

Seriestart. Polisen Lisa drabbas av en personlig chock när hon besöker ett gift par som precis har anmält sina barn saknade. Samtidigt som utredningen blir alltmer komplicerad kommer nyheten om att Lisas dotter Abbie blivit avstängd från skolan.

Tillgängligt: 23 dagar till

The Bay del 2

Lisa gör en omvälvande upptäckt när hon nystar vidare i Seans alibi och polisen skiftar fokus när en ny misstänkt uppenbarar sig. Abbie kommer allt närmare Vincent och Rob tar sig an en riskabel utmaning i hopp att imponera på sitt nya umgänge.

Tillgängligt: 23 dagar till

The Bay del 3

Ett nytt bevis leder till nya teorier och en utvidgad lista över misstänkta. Abbie får nya problem när hon berättar för Sam om sitt löfte till Vincent. Rob får en tankeställare och Sean spelar ett farligt spel i sin jakt på sanningen.

Tillgängligt: 23 dagar till

The Bay del 4

Lisa tar del av Seans berättelse men vägrar att ursäkta hans agerande. Nick ligger medvetslös på sjukhuset och polisen väntar otåligt på att förhöra honom om Holly och Dylan. Samtidigt förföljs Rob och Abbie av sina tidigare misstag.

Tillgängligt: 23 dagar till

The Bay del 5

Holly är återfunnen och Lisa kämpar febrilt för att få ur henne vad som hänt. Abbie hamnar i en obehaglig situation med några lokala missbrukare och Med inleder en egen utredning när han börjar misstänka att Lisa döljer något för honom.

Tillgängligt: 23 dagar till

The Bay del 6

Säsongsavslutning. Med och Manning sätter hård press på Holly under förhören, övertygade om att hon inte berättat hela historien. Lisa befinner sig på sidolinjen och ägnar tiden åt att reda ut sina försummade familjeproblem.

Tillgängligt: 23 dagar till