tv4play logo

The Cops

Brittisk dokumentärserie om poliskåren i Staffordshire som använder kroppsburna kameror. Här ses olika händelser som poliserna får vara med om precis som de utspelas.

Säsong 1 - 6 avsnitt

The cops del 1

29 augusti 2017 · 43m 47s

Programstart. När poliserna rycker ut för att hjälpa boende i ett lägenhetskomplex som börjat brinna hamnar deras egna liv i fara. En tjuv gör våldsamt motstånd vid gripandet, och en polis tvingas locka fram sin inre cowboy.

The cops del 2

5 september 2017 · 43m 58s

En man övertygad att han är i trubbel vägrar komma ner från kanten av ett tak, polisen är där för att hjälpa honom. En gripen gärningsman försöker fly lagens långa arm, och en nattklubbsgäst ställer till med en scen.

The cops del 3

12 september 2017 · 44m 24s

En fotbollsplan har blivit hem åt en grupp resande människor, polisen tvingas avhysa dem men behöver förstärkning när de stöter på motstånd. En polis blir förblindad, och två personer har helt olika versioner av en misshandel.

The cops del 4

19 september 2017 · 44m 25s

I jakten på en farlig inbrottstjuv tar polisen hjälp av en hårig kollega med skarp nos. Dessutom upptäcks ett farligt vapen på en nattklubb, och polisstyrkan gör sitt bästa för att ta hand om man som tagit syntetiska droger.

The cops del 5

26 september 2017 · 43m 58s

Polisen kallas till en lika tragisk som ovanlig händelse men måste försäkra sig om att det inte rör sig om ett brott. Polisen tar också hand om en hemlösa man som uppträder hotfullt, och en bilförare som anser sig själv stå över lagen.

The cops del 6

3 oktober 2017 · 44m 8s

Polisen drar på med alla hästkrafter när adrenalinet ökar i en dramatisk biljakt som kräver taktik och samarbete. En festkväll slutar i slagsmål, polisen kommer till en gravid kvinnas undsättning när hon blivit slagen.

Säsong 2 - 10 avsnitt