tv4play logo

The First del 6, säsong 1

Säsong 1 - 8 avsnitt

The First del 1

Seriestart. Den första bemannade rymdfärden till Mars är redo för avfärd. Men starten går inte som planerat vilket får katastrofala konsekvenser. Tom Hagerty är i chock och det blir inte bättre när hans förflutna plötsligt gör sig påmint.

The First del 2

För att rädda uppdraget reser Vista-teamet till Washington för att vittna i kongressen. Castillo driver på sin anmälan mot Vista och Tom och Denise kämpar med att reparera sin relation. Samtidigt får Tom en förfrågan han har svårt att tacka nej till.

The First del 3

Tom och den tidigare befälhavaren Kayla har svårt att enas om vilka som ska vara en del av teamet. Samtidigt framkommer information om att en del av utrustningen på Mars har tekniska problem vilket kan sätta besättningens liv i fara.

The First del 4

När hemligheter kommer upp till ytan sätts Sadies och Ollies äktenskap på prov. Laz tar hjälp av en grupp ingenjörer för att hitta en lösning på de tekniska problemen på Mars samtidigt som Tom och Ellen kommer allt närmare varandra.

The First del 5

Denise konfronterar sitt förflutna. Hon ser tillbaka på flytten till New York som var startskottet för hennes droganvändning och den trassliga relationen med sin far. För att slippa ta itu med känslorna går hon på en fest som får oanade konsekvenser.

Spelas nu

The First del 6

En reporter har fått nys om problemen på Mars, och Laz gör sitt yttersta för att förhindra att nyheten sprider sig. Samtidigt har Denise hamnat i trubbel, något som får Tom att ifrågasätta sina prioriteringar.

The First del 7

Tom och hans team har ett tufft beslut att fatta. Riskerna med uppdraget har ökat drastiskt och de måste välja om de vill fortsätta. För Matteo spökar det förflutna och Denise väljer att ge Tom ett ultimatum.

The First del 8

Säsongsavslutning. Dagen alla väntat på är här och Providence-teamet gör sig redo för avfärd till Mars. Kommer Tom och hans besättning klara av färden? För Denise svänger känslorna och hon har svårt att veta vilken relation hon vill ha till sin far.