tv4play logo

The Force

Vi följer den brittiska polisen i deras arbete i några av Storbritanniens tuffaste områden. Serien ger oss en unik inblick i det spektrum av utmaningar som polisen ställs inför, där skottlossningar, knivslagsmål och droghandel är en del av vardagen.

North East - 6 avsnitt

The Force: North East del 20

Säsongsavslutning. I North Shields gör polisen ett tillslag mot ett hus där de anar att en misstänkt langare bor. En bil voltar och två väldigt fulla män testar den brittiska polisens tålamod.

The Force: North East del 19

Polisen i Sunderland hittar en övergiven cannabisfarm. En man rånas mitt på öppen gatan. När polisen anländer till platsen tror mannen att han vet vem den skyldige är då han fått flera hotfulla sms.

The Force: North East del 18

En grupp fulla män kastas ut från en nattklubb och polisen behöver ingripa då situationen snabbt urartar. Polisen har händerna fulla vid ett sportevenemang, samtidigt jagas en man efter ett misstänkt övergrepp.

The Force: North East del 17

En enorm sökinsats pågår efter att en skolelev försvunnit och polisen griper en man som misstänks ha attackerat sin partner. Dessutom söker polisen efter en pensionär som inte återvänt till sitt äldreboende.

The Force: North East del 16

I Sunderland griper polisen två kvinnor efter att de har slagits bland folk. En ficktjuv grips på bar gärning och två poliser deltar i en biljakt i hopp om att kunna få stopp på en stulen bil.

The Force: North East del 15

Några tonåringar har vandaliserat en thai-kiosk och polisen inleder ett sökarbete. En man är allvarligt skadad efter att en diskussion i hemmet urartat. Dessutom försöker den brittiska polisen stoppa en man som går runt med samurajsvärd på stan.

Manchester - 4 avsnitt