tv4play logo

The Island

I den här brittiska realityserien lämnas en grupp män och kvinnor helt ensamma på en ö i Stilla havet. De har inget med sig förutom en filmkamera och kläderna de bär på kroppen. Under extrema förhållanden ska de lära sig att överleva.

Säsong 4 - 6 avsnitt

The Island del 1

21 december 2019 · 47m 22s

Säsongsstart. Lagen delas in i två grupper och lämnas strandsatta. Det äldre laget får en imponerande start då de lyckas hitta en lägerplats och göra upp eld. Sämre går det för det yngre laget som villar bort sig i den täta vegetationen.

The Island del 2

21 december 2019 · 47m 23s

Regn förstör lägerplatsen för det yngre laget och de bestämmer sig för att flytta närmare sina motståndare. Den äldre gruppen blir inte direkt överlyckliga av det oväntade besöket. Äventyrets yngsta deltagare Freddie blir 66-årige Franks lärling.

The Island del 3

21 december 2019 · 46m 52s

Några veckor in i äventyret lever båda grupperna sida vid sida och hungern gör sig påmind allt oftare. Lyckan är stor när en flaska olivolja upptäcks på stranden men glädjen blir kortvarig då kameramannen Phil använder den för att få fyr på elden.

The Island del 4

21 december 2019 · 47m 9s

Moder natur visar sig från sin allra sämsta sida och öborna har fått sitt läger förstört. Medan gruppen diskuterar om de ska lyssna på Aran och stanna kvar i lägret eller fly håller en orkan på att torna upp sig norr om dem.

The Island del 5

21 december 2019 · 46m 28s

Efter fyra veckor på ön utan ordentligt med mat och vatten har deltagarna minskat kraftigt i vikt och det börjar märkas på ork och humör. 50-åriga Karens blodsockernivå är farligt låg och när hon plötsligt kollapsar får läkarteamet kallas in akut.

The Island del 6

21 december 2019 · 46m 42s

Säsongsavslutning. Är det den äldre gruppens visdom eller den yngres gruppens energi som lämpar sig bäst för naturens prövningar? Överlevnadsexperten Bear Grylls är tillbaka för att höra hur det gått för våra strandsatta deltagare.

Säsong 5 - 6 avsnitt