tv4play logo

The Missing - Baptiste

Hyllad kriminalserie om den franske polismannen Julien Baptiste som denna säsong gästar Amsterdam med sin fru. Väl där blir han inblandad i sökandet efter en prostituerad kvinna, men fallet visar sig snabbt växa till något betydligt större...

Säsong 3 - 6 avsnitt

The Missing del 1 - Shell

10 december 2019 · 54m 38s

Säsongsstart. Julien Baptiste befinner sig i Nederländerna när han blir ombedd att titta närmare på ett fall gällande den försvunna sexarbetaren Natalie. Tillsammans med Natalies släkting Edward kastas han snabbt in i Amsterdams undre värld.

The Missing del 2 - Measure of a Man

10 december 2019 · 56m 54s

Julien ifrågasätter sitt eget omdöme när han får veta att han blivit förd bakom ljuset. Ett spänt möte mellan Julien och Edward slutar i tragedi och Julien inser att han inte kommer att känna lugn förrän han fått fram hela sanningen om Edward.

The Missing del 3 - For Blood

17 december 2019 · 57m 12s

Julien konfronterar Edward om hans egentliga relation med Natalie och inser snart att hans egen familj är i fara. Med en uppenbar gemensam fiende tar Julien och Edward upp jakten på Natalies son som har försvunnit från sjukhuset.

The Missing del 4 - Vertrouwen

24 december 2019 · 57m 45s

Julien och Niels går på jakt efter de stulna pengarna medan Kim avslöjar sina innersta hemligheter för Greg. Genevieve övertygar Edward om att bära dold mikrofon under ett möte med Constantin, men när planen går snett sätts hela utredningen på spel.

The Missing del 5 - Lucy

31 december 2019 · 57m 12s

Genevieve får veta att Edward har flytt med pengarna och lägger stora resurser på att spåra upp honom. Samtidigt inleder Julien och Genevieve ett vågat drag för att få över Constantin på sin sida, men deras möte får ett abrupt slut.

The Missing del 6 - Into the Sand

7 januari 2020 · 56m 0s

Säsongsavslutning. Julien och Genevieve kämpar för att avslöja mullvaden när brigadan slår till. En vild biljakt inleds samtidigt som Edward återvänder till Amsterdam och upptäcker en avgörande ledtråd i Kims pappersgömmor.